Sport lezersnieuws

Robots als mobiliteitshulp spelen 2020

“Mobility for all” komt tot leven op de spelen van 2020 in Tokio, met nieuwe, innovatieve mobiliteitsoplossingen.

Maak kennis met de robots voor Tokyo 2020

“alleen maar winnaars”

Een aantal weken geleden hebben vijf van onze Wing-Chun Kung-Fu leden uit Sliedrecht meegedaan met de landelijke wedstrijden, georganiseerd door de Associatie Wing-Chun Kung-Fu Holland in Den Haag.

Beste omgang met de hond

Dan doe je mee met een trimwedstrijd van Jetty van der Hulst in nederweert en win je de beker van Rob van Schaijk voor beste omgang met de hond. Ik denk dat ik wel voor de meeste trimmers kan spreken als ik u vertel dat het 1 van de belangrijkste prijzen is die je kan winnen.

Team Horses For Heezen 6e keer op rij Regiokampioen

Team Horses For Heezen met 2 teams naar NK

Goud voor Timo van Son van Synergos op NK Trampolinespringen

Afgelopen weekend hebben de springers van Synergos 1 gouden, 2 zilveren en 4 bronzen medailles behaald op de Nederlandse Kampioenschappen Trampoline springen in Ahoy Rotterdam.

openmiddag 6 & 13juli Wing-Chun Sliedrecht

Ter kennismaking en voor geïnteresseerde organiseert onze vereniging twee Wing-Chun Kung-Fu middagen van 14.00 tm 16.00uur op zaterdag 6 en 13juli.

Melanie Stout derde tijdens vloerfinale NK turnen.

Dit weekend waren in het sportpaleis Ahoy’ in Rotterdam de Nederlandse Kampioenschappen turnen 2019. Alle disciplines van de gymnastische sporten hadden hun kampioenschappen onder de noemer “Dutch Gymnastics The Finals”.

Degradatie voor Merwede/Multiplaat een feit

Afgelopen weekend speelde Merwede/Multiplaat de laatste wedstrijd van de competitie. Merwede/Multiplaat  moest zelf winnen en dan nog hopen dat Valto geen punten zou pakken, om rechtstreekse degradatie te voorkomen.

6e ronde OKD: Ferhat Erdogan vloert routinier

SLIEDRECHT – Ferhat Erdogan heeft afgelopen donderdag in de 6e ronde van het Open Kampioenschap van de Drechtstreek toegeslagen met een sterke overwinning op routinier Teus Slotboom. Erdogan ging van meet af in de aanval en wist een kwaliteit voor te komen.

29-06-2019 | Ben jij er nu echt klaar voor? Ervaar het meest succesvolle programma van Inner Stance en kom naar het I AM Try Out.

Goed voor jezelf zorgen is essentieel, het is immers de basis van een krachtig leven. Hoe zou jouw zomer eruit zien als je ervoor kiest om nu eens écht in jezelf te investeren? 

Pagina's