Sport lezersnieuws

Titelverdediger Peter van den Bergh nadert prolongatie

SLIEDRECHT – In de 22e ronde van de interne competitie van Schaakvereniging Sliedrecht heeft Peter van den Berg afgelopen donderdag goede zaken gedaan door in een lastige partij alsnog te winnen van Jerry van Rekom.

De voorjaarscompetitie is voor de schaakjeugd begonnen!

Jeugdschaken zit in de lift in Sliedrecht!  Mooi om te zien dat er elke week meer jeugd aanschuift op donderdagavond in de Havik. Niet alleen mooi om te zien hoe nieuwe jeugdleden door een aantal lessen gelijk schaken leren, maar ook mooi om ze gelijk leuke partijtjes te zien schaken.

Unieke 6 wekelijkse cursus yoga

Unieke cursus yoga start op maandagavond 4 maart.

van Hoften nieuwe sponsor Merwede/Multiplaat

Van Hoften Installatietechniek uit Hardinxveld-Giessendam is de nieuwste sponsor van SKC Merwede/Multiplaat.
De komende 5 jaar zullen zij goed zichtbaar zijn in sporthal de Stoep. 

Merwede/Multiplaat wint overtuigend in Zeeland

Afgelopen weekend speelde Merwede/Multiplaat een uitwedstrijd tegen Tjoba in Goes. Merwede/Multiplaat stond voorafgaande aan deze wedstrijd in de middenmoot, maar het gat met Tjoba, die op de voorlaatste plek stond, was maar 3 punten. Voor beide ploegen een belangrijke wedstrijd dus.

Sliedrechts jeugdteam haalt met pijn en moeite finalepoule Merwede Jeugdclub Competitie

SLEEUWIJK –  Het was niet makkelijk op de 4e speeldag van de Merwede Jeugdclub Competitie, maar uiteindelijk behoudt het 1ste viertal van Schaakvereniging Sliedrecht de kans om hoog te blijven meedraaien in de finalegroep.

Spannende avond met 30 snelschakers bij jeugd Sliedrecht.

Bij Schaakvereniging Sliedrecht werd bij de jeugd de avond gevuld met snelschaken. Het betrof de eerste rondes in de nieuwe Voorjaarscompetitie. Spelleider Cees Moes kon maar liefst 30 deelnemers begroeten, ingedeeld in 5 groepen van 6 spelers.

Eerste schaakteam soepel naar winst

SLIEDRECHT – Na de zure nederlaag van afgelopen december heeft het topteam van Sliedrecht zich afgelopen zaterdag herpakt. Met een rechtlijnige 5,5-2,5 werd Overschie 1 huiswaarts gestuurd.

Schaker Hans Vink scoort 5 uit 5

SLIEDRECHT – Hans Vink heeft in de 21e ronde van de interne competitie van Schaakvereniging Sliedrecht afgelopen donderdag zijn 5e partij op rij gewonnen. Vink kwam na enkele jaren niet te hebben geschaakt in januari weer terug en liet zien dat hij het spel nog niet verleerd is.

Lezing: ‘De historie van de Tempelberg’

Lezing door de heer dr. P.J. van Midden

Pagina's