Sport lezersnieuws

open dag SLTC

Ontdek je liefde voor tennis en Padel op de open dag van de SLTC in Sliedrecht.

Run for kika

12 januari ga ik de halve marathon lopen in disneyworld Orlando Florida. Zodat kinderkanker verleden tijd word, op de manier hoop ik zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoeken. Hiervoor moet ik minimaal ?5500 euro ophalen om mee te mogen doen. Inmidels heb ik ?474 euro opgehaald.

Na de zomervakantie beginnen de zwemlessen weer.

De zomervakantie is bijna weer ten einde. Vanaf 27 augustus gaan alle zwemlessen weer van start. Naast de  reguliere lessen, zullen we ook weer gaan starten met andere zwemlessen.

7 maanden Turbo

Teams Horses For Heezen kampioen van Zuid-Holland

Op 4 en 11 augustus zijn de regiokampioenschappen in Heerjansdam verreden. Horses For Heezen, rijdend voor PSV Sliedrecht, kwam dit jaar met 2 teams onder leiding van commandant Kevin Heezen naar de kampioenschappen.

Horses 4 Heezen doel bereikt 

Dit weekend vonden bij De Develruiters in Heerjansdam de regiokampioenschappen voor paarden plaats. Britney Schut werd in de klasse ZZ-L en Z2 gehuldigd als regiokampioen en in de klasse Z1 als reservekampioen en was daarmee de absolute smaakmaker van dit regiokampioenschap.

Vervanging kunstgrasveld Thorbeckelaan

Nadat de gemeenteraad van Sliedrecht 12 juni jl. goedkeuring gaf aan het beschikbaar stellen van een krediet voor het vervangen van het kunstgrasveld aan de Thorbeckelaan, is hard gewerkt aan de voorbereiding van dit project.

Skeeler / fietstoertocht

Op zaterdag 25 augustus aanstaande organiseren Skeelervereniging Sliedrecht en IJsclub "Nooit Gedacht" weer de traditionele skeeler- en fietstocht. Er kan gekozen worden uit de afstanden 10, 30, 50 en 70 km. De routes zijn geheel voorzien van routepijlen.

yoga cursus

Naast de regulieren lessen op maandag 19.30-20.30 en woensdag 9.00-10.00 is er nu ook yoga voor beginners op maandag van 18.30-19.30.

Starterscursus trimclub ABC in september van start

Op 8 september begint de startercursus bij de trimclub ABC. Wil je (opnieuw) beginnen met hardlopen? Of loop je zelf al hard en wil je verder komen? Meld je dan aan voor de starterscursus bij trimclub ABC.

Volleybaltoernooi SGP-Jongeren groot succes!

Vrijdagavond 6 juli hield SGP-Jongeren Merwestreek in sporthal de Wielewaal een volleybaltoernooi voor jong en oud. Iedereen kon zich naar hartenlust uitleven door in verschillende wedstrijden tegen elkaar te spelen, al met al een zeer sportieve en gezellige avond.

Pagina's