Sport lezersnieuws

Jabber al-Yassin stunt bij schaakjeugd

SLIEDRECHT – Hij schaakt nog niet zo lang, maar de trainingen met zijn vader werpen nu al vruchten af.

Zaalvoetbaltoernooi SOJS

Strijden om de prijzen en de eer!

In de meivakantie organiseert SOJS weer een zaalvoetbaltoernooi voor de jeugd van 8 t/m 16 jaar! Er wordt gespeeld in de leeftijdscategorie 8 t/m 12 jaar van 10:00 tot 12:00 uur en 12 t/m 16 jaar van 13:30 tot 15:30 uur.

Merwede/Multiplaat verliest belangrijke wedstrijd tegen Valto

Na drie weken van voorbereiden stond op zaterdag 20 april weer de hervatting van het veldseizoen op het programma. Direct een belangrijke wedstrijd voor Merwede/Multiplaat om afstand te kunnen nemen van de degradatiezone.

Ook C.v.W Totaal-Schilderwerken tekent bronzen sponsor contract met VV Sliedrecht

Afgelopen zaterdag mocht VV Sliedrecht wederom een bronzen sponsor begroeten: dit maal was het Corné van Wijngaarden van C.v.W. Totaal-Schilderwerken die zijn handtekening zette onder de overeenkomst!

Willem Theunisse achterhaald Vincent Langstraat

Sliedrecht – In de interne jeugdcompetitie bij Schaakvereniging Sliedrecht is Willem Theunisse medekoploper in groep 1 doordat hij, net als Barend van Dieren en Jaimy Bakker, beide partijen in winst wist om te zetten.

Wandelen in Scheveningen

Wandelen in Scheveningen

Jongens en meisjes groep 8 PWA Waalslaan kampioen schoolvoetbal 2019!

Jongens en meisjes groep 8 Prins Willem Alexanderschool Kampioen schoolvoetbal 2019. Finale werd gespeeld op vrijdag 12 april jl. bij VV Sliedrecht.

Schaakvereniging Sliedrecht behoort tot de club van 100!

SLIEDRECHT – Voor het eerst in de 83-jarige historie van Schaakvereniging Sliedrecht heeft de vereniging meer dan 100 leden op de ledenlijst staan. Afgelopen week kon secretaris Peter van den Bergh melden dat de grens van 100 was gepasseerd en dat de teller op 103 staat.

VV Sliedrecht blij met alweer een Bronzen sponsor!

Afgelopen week werd er bij de VV Sliedrecht wederom een Bronzen sponsorcontract ondertekend! Dit maal met Ad Dekker van Fordekk Services. Ad is al vele jaren een bekend gezicht op de club en is al heel lang een trouwe sponsor.

Fordekk Services

Synergos op ½ finale NK turnen

Afgelopen weekend, op 6 en 7 april kwamen de turnsters van Synergos in actie tijdens de halve finale NK turnen in Leusden. Zij hadden zich weten te plaatsen voor deze halve finale, waarin de beste turnsters van Nederland hun best deden voor een plaats in de finale.

Pagina's