Sport lezersnieuws

Wandelen in Leuven / België

Zaterdag 15 december gaat Wandelsportvereniging Kinderdijk wandelen in Leuven / België.

Jurgen de Haan rolt routinier op

SLIEDRECHT – Jurgen de Haan heeft afgelopen donderdag goede zaken gedaan in de 14e ronde van de interne  competitie van Schaakvereniging Sliedrecht. In een aanvallende partij wist hij routinier Johan van der Griend te verslaan.

Grandcafé Spek&Bonen en Partycafe Candlelight zilveren teamsponsor VV Sliedrecht2!

Afgelopen weekend werd het zilveren sponsorcontract tussen Grandcafé Spek&Bonen, Partycafe Candlelight én vv Sliedrecht officieel ondertekend door Robin en Dennis Speksnijder namens Candlelight en Spek&Bonen én Andre van Dijk namens vv Sliedrecht.

A-team Schaakvereniging Sliedrecht 3e van Nederland

DEN BOSCH - Het A-team van Schaakvereniging Sliedrecht heeft de Meesterklasse A – het officiële Nederlands Kampioenschap voor jeugdteams - van dit jaar afgelopen zaterdag fantastisch weten af te sluiten met een 3e plek.

Sliedrechts A team 3e van Nederland in hoogste Jeugdklasse Schaken

Het Sliedrechtse A team heeft de Meesterklasse A van dit jaar fantastisch weten af te sluiten met een 3e plek. Een prachtige prestatie van dit team!

Yaro van Beest wint met dameoffer

SLIEDRECHT – In de 13e ronde van de interne competitie van Schaakvereniging Sliedrecht heeft Yaro van Beest afgelopen donderdag met een mooi dameoffer de winst naar zich toe getrokken. Tegen André van Dieën ruilde hij zijn dame tegen twee torens en een betere stelling.

Merwede/Multiplaat wint verdiend van Tjoba

Deze week stond Tjoba 1 uit 's-Heer Hendrikskinderen op het programma voor Merwede/Multiplaat 1.

Winkelstraat ASVZ locatie Merwebolder eers

De nieuwe winkelstraat van ASVZ locatie Merwebolder is voortaan de eerste zaterdag van de maand open. De eerste zaterdagopenstelling is a.s. zaterdag 1 december van 10.00- 15.00 uur. In de 4 winkels zijn o.a. diverse lekkernijen, cadeau-en decoratieartikelen gekocht worden.

Sliedrecht 1 alleen aan kop

MIDDELBURG – In de vierde ronde van de landelijke competitie heeft het eerste team van Schaakvereniging Sliedrecht een 5-3 overwinning behaald op Middelburg 1 en staat met 7 uit 4 op een ongedeelde eerste plaats.

River Trotters zet goede reeks voort en behoudt ongeslagen status in uitwedstrijden

Op zaterdagavond 24 november vertrok de Hoek & Blok selectie richting Roosendaal voor de competitiewedstrijd tegen Blauw Wit. De tegenstander lijkt op papier een maatje te klein voor de mannen van River Trotters, maar beschikt desondanks wel over enkele kwalitatief goede spelers.

Pagina's