Zakelijk lezersnieuws

Nominatie voor Decolicious

Decolicious aan de Kerkstraat 9 te Sliedrecht heeft de nominatie winkelier 2019 in de categorie woonwinkel in de wacht gesleept.

Naast het bekende lifestyle merk Riviera Maison verkopen ze ook de authentieke Painting the Past verf.

Verbreding publiek e-bike, aandeel jongeren stijgt

Een nieuwe fiets kopen? Van degene die dit overwogen in 2018 heeft 40% een elektrische fiets aangeschaft. Dit percentage is de afgelopen jaren enorm gestegen, blijkt uit cijfers van RAI, BOVAG en GFK. Deze stijging komt mede doordat een steeds breder publiek kennis maakt de e-bike.

Body Stress Release Didi Visscher is verhuisd!


 

Na 7 jaar een goed lopende praktijkvoering in Bergen op Zoom, is de praktijk voor Body Stress Release per april 2019 verhuisd naar een prachtig pand aan de Rozenhof 33 te Dordrecht.

Belastingdienst geeft startende ondernemers in Zuid-Holland zes tips voor de btw-aangifte

De zomervakantie is in een deel van Nederland officieel gestart. Ook veel startende ondernemers gaan er binnenkort tussenuit.

Talent scoort bij van der Leun!

Tijdens het 2 jaarlijkse Baggerfestival was ook het bedrijf van der Leun goed vertegenwoordigd!

Op de havenkade stond een gezellige van der Leun tent waarbij kinderen tot en met 13 jaar de kans hadden mee te doen met doelschieten, een leuk maar toch ook een lastig spel.

Wasko rolt loper uit voor nieuwe collega’s - Speeddaten tijdens Baggerfestival

Wasko Kinderopvang zoekt nieuwe collega’s. De organisatie groeit en daarom rolt Wasko de loper uit voor nieuwe collega’s tijdens het Baggerfestival op zaterdag 29  juni  tussen 10.00 en 14.00 uur in de Wasko-caravan aan het Dr. Langeveldplein.

 

Wandeltocht in Kinderdijk

Molenwaardtocht Kinderdijk

Op zaterdag 29 juni organiseert Wandelsportvereniging Kinderdijk haar jaarlijkse wandeltocht. De startlocatie is in Party centrum De Klok, Molenstraat 117 in Kinderdijk.

William Gijsen kampioen van de Drechtstreek 2019

SLIEDRECHT – Met een mooie score van 5,5 uit 7 is William Gijsen afgelopen donderdag Kampioen van de Drechtstreek 2019.

Barend van Dieren snelschaakkampioen.

Barend van Dieren heeft zijn snelschaaktitel bij de jeugd van Schaakvereniging Sliedrecht geprolongeerd. Op de slotdag verloor Van Dieren weliswaar van Willem Theunisse, maar met een score van 2 uit 3 bleef hij de concurrentie nipt voor in de totaalstand die is gebaseerd op percentages.

Een vrouwenzwerftocht, de barmhartige baviaan, Lars Gerfen en Relion op Slingeland festival 2019

Goudriaan 20 juni – Van 28 tot 30 juni vindt het Slingeland festival weer plaats bij de Slingelandse plassen in Goudriaan.

Pagina's