Zakelijk lezersnieuws

10 woningen op één dag verkocht – Symfonie Sliedrecht

Hardinxveld-Giessendam, 6 december 2018

Tijdens een feestelijke bijeenkomst op donderdag 6 december zijn er in één afspraak tien overeenkomsten voor het nieuwbouwproject de Symfonie in Sliedrecht ondertekend.

Tweede vestiging hospice De Cirkel in de Alblasserwaard

Hospice De Cirkel en de gemeente Papendrecht hebben de intentie om binnenkort een koopovereenkomst af te sluiten voor een perceel in de wijk Oostpolder.

Acht nieuwe leden aangesloten bij Netwerk Vitaal & Veerkrachtig ZHZ

Het Netwerk Vitaal & Veerkrachtig Zuid-Holland Zuid bouwt aan een Gezondheidsagenda voor de regio. Niet ziekte en zorg, maar het stimuleren van gezond gedrag is het uitgangspunt van deze agenda. Dinsdag 20 november jl. sloten zich weer acht nieuwe leden aan bij het Netwerk.

Goed werken en op tijd komen maakt nog steeds HET verschil

 

Mahmoud Sahyooni plaatste op 1 november 2018 vol trots zijn handtekening onder zijn arbeidscontract bij BM Onderhoud & Renovatie (BM van Houwelingen) uitHardinxveld-Giessendam. 

Open dag Knipperie Overslydrecht

De Knipperie al 10 jaar in Parkzicht en nu ook in OVERSLYDRECHT. Komt u ook een kijkje nemen zaterdag 3 november? Maak kennis met ons enthousiaste kappersteam onder het genot van een hapje en een drankje. We vinden het leuk om u te ontmoeten!

Seminar: Do’s and don’ts bij arbeidsverzuim; praktische tips voor P&O'ers

Op enig moment krijgt u te maken met verzuim van werknemers, om welke reden dan ook. Cees Willem Dam, Steef Post en Steven Bergwerff delen hun kennis en expertise tijdens het seminar op vrijdagmiddag 16 november.

Primeur: Bij Big Dog Company 24/7 je honden- en kattenvoer afhalen

Primeur: Bij Big Dog Company 24/7 je honden- en kattenvoer afhalen

Passageavond

Passage

NIEUWE WEBSITE VAN JAMBO MEDIA VOOR MUSEUM

Museum De Koperen Knop heeft een nieuwe website. Op 13 september 2018 heeft de officiële overdracht hiervan plaatsgevonden. De website is gebouwd door Jambo Media in Hardinxveld-Giessendam, die dit in de vorm van projectsponsoring heeft uitgevoerd.

Final Summer Fest met Jody Bernal

De VakantieRe?nie 2018 met zanger/dj Jody Bernal (oa bekend van zomerhits als 'Que si Que no' en 'La Colegiala') & hosted by Dj Sylvie Thijs! (bekend van diverse festivals en Costa Eindhoven).

Pagina's