Zakelijk lezersnieuws

Personal Training & Voedingsadvies


Er is iets nieuws voor degenen die willen afvallen en werken aan hun gezondheid: H. Sterk Personal Training biedt Sliedrecht de mogelijkheid om onder professionele begeleiding op een goede manier te sporten en gezond te eten. Deze begeleiding wordt gegeven bij Sport Fysiek.

Zuid-Hollanders doen massaal decemberinkopen in webshops buiten de Europese Unie, maar 71,9% weet niet welke douaneregels gelden?

Douane geeft online shoppingtips aan consumenten, hulpsinten en -kerstmannen

Steve Keane in Cafe Korevaar

Een maandje later dan vorig jaar start de Ierse zanger/gitarist Steve Keane, bekend van zijn optredens in de Europese Hard Rock cafe's en begeleidingsband van Robbie Williams, zijn Holland-Belgiam tour. Kosten nog moeite zijn gespaard om hem weer naar Sliedrecht te halen. En dat is gelukt!!!

Wandeltocht in Uddel

Zaterdag 9 november gaat Wandelsportvereniging Kinderdijk wandelen in Uddel. Het is de Kootwijkerduin en Veentocht, deze wandeltocht gaat door een bosrijke omgeving.

Goede zorg begint met goede zorg voor medewerkers

Waardeburgh uitgeroepen tot Koploper in het Actie Leer Netwerk

Voorleeshalfuurtje in de Bibliotheek

Luister naar de mooiste verhalen! Een heerlijk voorleeshalfuurtje voor je kinderen? Kom op vrijdagmorgen naar Bibliotheek Sliedrecht. Onze VoorleesHelden lezen een half uur voor aan kinderen tussen de 2 en 4 jaar oud. Niet-leden zijn ook welkom!

Vuurwerk in Sliedrecht

Vuurwerk in Sliedrecht
In de afgelopen maanden is het thema Vuurwerk in Sliedrecht besproken en uiteraard ook in de fractie van PRO Sliedrecht.

De nieuwe generatie wil duurzaam én fun

Duurzaam moet wel leuk zijn

Week van de Veiligheid van 7 tot 13 oktober 2019

Dit jaar extra aandacht voor het terugdringen van heling

 

Stella Fietsen uitgeroepen tot Beste Winkelketen

De categoriewinnaars van de ‘ABN AMBRO Beste Winkelketen van Nederland’ zijn bekend. De feestelijke prijsuitreiking vond dinsdagmiddag 17 september plaats in Amsterdam.

Pagina's