Zakelijk lezersnieuws

Pendelbus naar bedrijven steeds beter bezet

Sinds enkele maanden rijdt er tussen de bedrijventerreinen ‘Groote Lindt’ en ‘De Geer’ en het NS-station in Zwijndrecht een pendelbus. Werknemers van de bedrijventerreinen kunnen zo sneller hun aansluiting op het openbaar vervoer bereiken.

 

40 jaar in het onderwijs

Juffrouw Rika de Rover vierde op 7 februari haar 40 jarig jubileum. Ze geeft al 40 jaar onderwijs.

Op de Anne de Vriesschool aan de Deltalaan stonden de kinderen haar al op te wachten. In de klas, groep 5 was het heel de dag feest!

Waardeburgh benoemt nieuwe leden Raad van Toezicht

De Raad van Toezicht van zorgorganisatie Waardeburgh heeft twee nieuwe leden benoemd: mevrouw Aly van Kester-Polderman en de heer Jan Alblas. Beiden treden per 1 februari 2019 aan.

Nieuw concept van Babs Oppasservice: de spoedeisende oppasservice

ROTTERDAM - VOOR IEDEREEN IS HET VERVELEND, MAAR HET KOMT ZO NU EN DAN
VOOR: DE GASTOUDER, OPA OF OMA KAN OPEENS NIET KOMEN OPPASSEN, ER IS EEN
SPONTANE SCHOOLSTAKING, OF HET KIND VAN DE WERKNEMER IS ZÉLF ZIEK. HET

CJBD-leden benoemen Johan Borsje tot CJBD-er vanhet Jaar 2018/2019

Tijdens de drukbezochte laatste bijeenkomst van 2018 van Contact Jonge Bedrijven Drechtsteden, maakte Paul Mallee, directeur Rabobank Drechtsteden, de CJBD-er van het Jaar 2018/2019 bekend. Bij het openen van de envelop kwam de naam van Johan Borsje van JB Business Wear tevoorschijn.

10 woningen op één dag verkocht – Symfonie Sliedrecht

Hardinxveld-Giessendam, 6 december 2018

Tijdens een feestelijke bijeenkomst op donderdag 6 december zijn er in één afspraak tien overeenkomsten voor het nieuwbouwproject de Symfonie in Sliedrecht ondertekend.

Tweede vestiging hospice De Cirkel in de Alblasserwaard

Hospice De Cirkel en de gemeente Papendrecht hebben de intentie om binnenkort een koopovereenkomst af te sluiten voor een perceel in de wijk Oostpolder.

Acht nieuwe leden aangesloten bij Netwerk Vitaal & Veerkrachtig ZHZ

Het Netwerk Vitaal & Veerkrachtig Zuid-Holland Zuid bouwt aan een Gezondheidsagenda voor de regio. Niet ziekte en zorg, maar het stimuleren van gezond gedrag is het uitgangspunt van deze agenda. Dinsdag 20 november jl. sloten zich weer acht nieuwe leden aan bij het Netwerk.

Goed werken en op tijd komen maakt nog steeds HET verschil

 

Mahmoud Sahyooni plaatste op 1 november 2018 vol trots zijn handtekening onder zijn arbeidscontract bij BM Onderhoud & Renovatie (BM van Houwelingen) uitHardinxveld-Giessendam. 

Open dag Knipperie Overslydrecht

De Knipperie al 10 jaar in Parkzicht en nu ook in OVERSLYDRECHT. Komt u ook een kijkje nemen zaterdag 3 november? Maak kennis met ons enthousiaste kappersteam onder het genot van een hapje en een drankje. We vinden het leuk om u te ontmoeten!

Pagina's