Zakelijk lezersnieuws

Verhuizing stichting Stimular: natúúrlijk elektrisch!

Met een 100 procent elektrische verhuiswagen is de inboedel van Stimular verhuisd naar een nieuwe locatie. Als voorvechter van duurzaam ondernemen, koos Stimular voor een bedrijf dat net zo gepassioneerd is als het gaat om duurzaamheid: Mondial R. Vlot & Zn. Verhuizingen uit Sliedrecht.

ABB Bouwgroep levert de laatste woning nieuwbouwproject Dijckerwaal op. 

Na de start verkoop van circa 3 jaar geleden heeft ABB Bouwgroep uit Sliedrecht alle 143 woningen verkocht en opgeleverd. “We zijn trots op de nieuwe woonwijk. Het is een wijk voor iedereen. We horen regelmatig van de bewoners  dat ze genieten van hun nieuwe woning.

Rotary Sliedrecht steunt de Sociale Moestuin

Afgelogen dinsdag bracht de Rotary serviceclub een bezoek aan de Sociale Moestuin aan de Lijsterweg. Voorzitster Mirjam Lankreijer gaf de sponsor van het eerste uur  een rondleiding over de moestuin en legde uit in welke fase de tuin qua ontwikkeling zich bevind.

Vaderdag op de Kerkbuurt

Zondag 17 juni a.s. is het weer vaderdag. Een dag eerder, zaterdag 16 juni, zijn alle vaders ?n hun familieleden van harte welkom op de Kerkbuurt in Sliedrecht waar tussen 10.00 en 16.00 uur diverse aantrekkelijke activiteiten worden georganiseerd!

Slagerij van Tilburg in finale Spareribs Trophy 2018

Vandaag 31 mei 2018 vond in Rijswijk de keuring plaats van de Spareribs Trophy 2018. Dit is een prijs voor de lekkerste spareribs. De jury bestond uit oud winnaar Peter van den Broek (slager), Rinus de Rijder (docent bij SVO vakopleiding food) en Jord Althuizen (carnivoor en bekend van TV).

Agathos en Curadomi verhuizen!

Op D.V. donderdag 7 juni openen Agathos en Curadomi officieel het nieuwe kantoor aan de Kerkbuurt 118.

Fair Trade Kado voor Moederdag.

U kent het vast wel; nog op het laatste moment een kadootje  kopen voor Moederdag. En dan niet weten waar naar toe. Misschien is het wel een leuk idee om gewoon eens te gaan kijken in de Wereldwinkel Fair Trade Kadoshop in Sliedrecht.

BVD advocaten organiseert juridisch netwerkevent voor franchiseondernemers

‘Hoe voorkom je een houdgreep?’ Die vraag leeft bij franchiseondernemers. Om die reden organiseert BVD advocaten op 17 mei een netwerkbijeenkomst, speciaal voor franchiseondernemers.

SCH Computers & Automatisering kan met nieuwe partner meer bereiken

Klantvriendelijkheid? Ze schrijven het bij SCH Computers & Automatisering in Sliedrecht graag met een hoofdletter. Oók nu dit bedrijf een intensieve samenwerking is aangegaan met Profi-edu BV in Veenendaal.

Pagina's