Zakelijk lezersnieuws

Wasko rolt loper uit voor nieuwe collega’s - Speeddaten tijdens Baggerfestival

Wasko Kinderopvang zoekt nieuwe collega’s. De organisatie groeit en daarom rolt Wasko de loper uit voor nieuwe collega’s tijdens het Baggerfestival op zaterdag 29  juni  tussen 10.00 en 14.00 uur in de Wasko-caravan aan het Dr. Langeveldplein.

 

Wandeltocht in Kinderdijk

Molenwaardtocht Kinderdijk

Op zaterdag 29 juni organiseert Wandelsportvereniging Kinderdijk haar jaarlijkse wandeltocht. De startlocatie is in Party centrum De Klok, Molenstraat 117 in Kinderdijk.

William Gijsen kampioen van de Drechtstreek 2019

SLIEDRECHT – Met een mooie score van 5,5 uit 7 is William Gijsen afgelopen donderdag Kampioen van de Drechtstreek 2019.

Barend van Dieren snelschaakkampioen.

Barend van Dieren heeft zijn snelschaaktitel bij de jeugd van Schaakvereniging Sliedrecht geprolongeerd. Op de slotdag verloor Van Dieren weliswaar van Willem Theunisse, maar met een score van 2 uit 3 bleef hij de concurrentie nipt voor in de totaalstand die is gebaseerd op percentages.

Een vrouwenzwerftocht, de barmhartige baviaan, Lars Gerfen en Relion op Slingeland festival 2019

Goudriaan 20 juni – Van 28 tot 30 juni vindt het Slingeland festival weer plaats bij de Slingelandse plassen in Goudriaan.

Theo Theunisse eerste schaakkampioen bij de jeugd

SLIEDRECHT – Met nog twee rondes te gaan in de Voorjaarscompetitie bij de jeugd van Schaakvereniging Sliedrecht is de eerste kampioen bekend. Theo Teunisse is in groep 3 niet meer te achterhalen voor zijn naaste concurrenten.

Mijlpaal voor Stella Fietsen: 50.000ste Livorno e-bike verkocht

Het is feest bij de Nunspeetse E-bike fabrikant. Stella heeft op maandag 10 juni 2019 de 50.000ste Livorno e-bike verkocht. Deze mijlpijl is bereikt nadat 3 jaar geleden de productie van de eerste Stella Livorno werd gestart.  

 

Startbijeenkomst “Veilig Financieel Ouder Worden in Sliedrecht”

Oudere mensen wonen langer thuis en kunnen daardoor afhankelijk worden van anderen, bijvoorbeeld voor het huishouden of de financiële administratie. Helaas kan het zo zijn dat van deze afhankelijkheid misbruik wordt gemaakt, denk aan pinnen, of internetbankieren.

Schaakjeugd behaalt maar liefst 9 diploma’s

SLIEDRECHT – Na een leerzaam seizoen hebben maar liefst 9 jeugdspelers met succes examen gedaan voor het diploma van Stap 1 van de schaakmethode van de KNSB. Examinator Jerry van Rekom kon alle examenkandidaten na een uur lang 22 opgaven oplossen geruststellen; iedereen was geslaagd.

Wandeltocht in Malden

Op maandag 10 juni, 2e Pinksterdag gaat Wandelsportvereniging Kinderdijk wandelen in Malden.De wandeling gaat door een bosrijk gebied richting Plasmolen en Cuyk. De te wandelen afstanden zijn 5, 10, 15 of 20 km.

Pagina's