Aankondigingsborden verdwenen

SLIEDRECHT Na de aankondigingsborden van Kledingbeurs Drechtsteden zijn ook de borden die Kids and Cars aankondigen verdwenen uit Sliedrecht. De aankondigingsborden van Kids and Cars zijn tot teleurstelling van Tafelronde Papendrecht dinsdag 7 april tussen 10.00 uur en 16.00 uur weggehaald. Tafelronde Papendrecht heeft inmiddels aangifte gedaan bij de politie. ,,Is dit een flauwe grap?", vraagt de organisatie van Kids and Cars zich af. Het is niet de eerste keer dat aankondigingsborden door onbevoegden worden weggehaald. Ze worden dus gewoon gestolen."

,,Voor het plaatsen van de borden hebben we een vergunning gekregen van de gemeente Sliedrecht. Met de borden proberen wij extra aandacht te krijgen voor de tocht met supercars waarbij we kinderen die vaak in een ziekenhuis komen een fantastische middag bezorgen", aldus de organisatie.

Het is niet de eerste keer dat er aankondigingsborden verdwijnen in Sliedrecht. Begin april verdwenen er ook al 14 borden in Sliedrecht waarop Kledingbeurs Drechtsteden werd aangekondigd. Twizza Arrindell van Kledingbeurs Drechtsteden: ,,Op 30 maart hebben we eind van de middag 16 borden geplaatst op 8 locaties verspreid over Sliedrecht. En op woensdagochtend zagen we dat alle borden, behalve de 2 borden op de Parallelweg, waren verwijderd."

De organisatie van de Kledingbeurs denkt niet dat dit het gevolg is van de storm van vorige week. De borden waren namelijk dubbel gezekerd en het bord op de Parallelweg, waar de wind juist vrij spel heeft, stond er nog. ,,En nergens zijn sporen aangetroffen van weggewaaide borden. Het lijkt erop dat de borden bewust zijn verwijderd."

Navraag bij de gemeente Sliedrecht, die de vergunningen heeft verleend, levert ook geen verklaring op. ,,De gemeente heeft de borden in ieder geval niet laten verwijderen."