Alles over voeding voor de allerkleinsten

SLIEDRECHT Bij de Baby Drive-in zijn alle kinderen van 0 tot en met 2 jaar welkom in Bibliotheek Sliedrecht met hun (groot)ouders én de kinderwagen. Ze ontdekken de leukste nieuwe boekjes en stimuleren taalontwikkeling door middel van spel, muziek en tijdens de dagelijkste dingen. En dat allemaal knus op schoot.

In het begin heeft een baby voldoende aan borst- of flesvoeding. Maar er komt een moment waarop hij of zij iets anders wil proberen. Wanneer is het kindje eigenlijk toe aan de eerste hapjes? Op woensdag 19 februari schuift gewichtsconsulente Erna Dijkstra aan bij de Baby Drive-in in Bibliotheek Sliedrecht. Ze helpt de ouders op weg in het woud van babyvoeding en gezonde hapjes. Van 10.30 tot 11.15 uur.

Rondkruipen, eten & drinken, slapen, luiers verschonen, herrie maken en (indien nodig) kinderwagens parkeren is allemaal toegestaan tijdens de Baby Drive-in. Kom gezellig binnen rijden en ontmoet andere (groot)ouders onder het genot van een kopje koffie of thee. Uiteraard liggen de leukste boekjes klaar. De Baby Drive-in is elke derde dinsdag van de maand in Bibliotheek Zwijndrecht Walburg.