• Gereformeerde kerk Sliedrecht

Kaartverkoop kindermusical Esther van start

SLIEDRECHT Zondag 26 januari verzorgt theatergroep De Vliegende Speeldoos een heel bijzonder, leuk en flitsend programma in de Gereformeerde Kerk in Sliedrecht. Hierin gaan ruim 50 kinderen van de basisschool maar liefst in één dag een musical instuderen. Aan het eind van de dag verzorgen de kinderen samen met de acteurs een fantastisch en stralend optreden. Naar de voorstelling aan het eind van de dag kunnen natuurlijk alle inwoners van Sliedrecht, ouders, verzorgers, broertjes en zusjes, opa's en oma's, ooms en tantes en vriendjes en vriendinnetjes komen kijken.

De musical heet 'Esther' en gaat over een gewoon meisje dat koningin wordt. Zij kan als enige nog haar volk van de ondergang redden. De vraag is: durft ze dat te doen, met gevaar voor eigen leven?


De voorstelling begint om 18.30 uur in de Gereformeerde Kerk (Middeldiepstraat 6). Aan het eind van de musical zal er collecte worden gehouden ten behoeve van het project Onderwijs voor werkende kinderen in Colombia van Kerk in Actie. Gratis kaarten voor deze voorstelling kunnen worden gereserveerd via https://www.zingenindekerk.nl/kids/jeugdtheatergroep-de-vliegende-speeldoos.