Appartementen Winklerplein in verkoop

SLIEDRECHT Windroos Bouwgroep is gestart met de verkoop van de eerste fase van de nieuwbouw aan het Burg. Winklerplein, het appartementencomplex Zuiderbreedte. Het Winklerplein zal in fases worden herontwikkeld. Belangstellenden hebben zich in het verkoopcentrum laten informeren over de mogelijkheden van gebouw Zuiderbreedte en over de herontwikkeling van het plein.

In het vernieuwde plan van de Windroos is gekozen voor een kleinschaliger opzet van het gebouw. Kopers hebben de keuze uit een tweelaagse of een collectief gekozen drielaagse woning en kunnen de woning naar eigen wens en smaak laten aanpassen", aldus Tim Schregardus, projectmanager Windroos Bouwgroep. ,,De vier woningen zijn hetzelfde, maar toch verschillend, doordat de plattegronden zijn gespiegeld en de hoekwoningen een extra raam hebben in de kopgevel."

De woningen zijn verkrijgbaar vanaf € 219.750,- v.o.n. en beschikken over vloerverwarming op de begane grond, een ruime daktuin op het zuiden en een privé parkeerplaats.

Uitgebreide verkoopdocumentatie ligt klaar bij Alblasserwaard Makelaars, Thorbeckelaan, Sliedrecht. Inschrijven kan tot 8 juni. Voor vragen en/of meer informatie: 0184 - 670733 of 0184 - 495495 en www.windroos-sliedrecht.nl.