• Avondvierdaagse Sliedrecht
  • Avondvierdaagse Sliedrecht
  • Avondvierdaagse Sliedrecht
  • Avondvierdaagse Sliedrecht
  • Avondvierdaagse Sliedrecht
  • Avondvierdaagse Sliedrecht

Avondvierdaagse in mei

SLIEDRECHT De Avondvierdaagse Sliedrecht 2019 vindt plaats van dinsdag 21 tot en met vrijdag 24 mei 2019. Jong en oud kunnen weer meedoen, want er staan weer verschillende afstanden op het programma. Wandel dus samen met klasgenoten, vrienden of familie vier avonden door Sliedrecht.

,,Hopelijk kunnen we er met elkaar weer een mooie wandelweek van maken," zegt Dik Schreuder namens de Avondvierdaagse Sliedrecht.

De start en de finish zijn net zoals de twee voorgaande jaren op het IJsbaanterrein. ,,We zien dat het een mooie en vooral ook veilige locatie is," zegt Dik. ,,Het is een mooi, groot en overzichtelijk terrein waar geen auto's komen en waar kinderen voor aanvang naar hartenlust kunnen rondrennen."

Iedere avond wandelen de deelnemers door een ander gedeelte van Sliedrecht. De deelnemers kunnen kiezen uit 3, 5 en 10 kilometer en er zijn speciale routes voor de bewoners van de Merwebolder en Waerthove/Overslydrecht. ,,Voor iedere afstand wordt voor één avond een nieuwe route uitgestippeld. Zo zorgen we ieder jaar weer voor vernieuwing." Veiligheid blijft ieder jaar een belangrijk aandachtspunt. ,,Daarvoor zijn iedere avond flink wat vrijwilligers nodig", zegt Dik. ,,Mensen van de organisatie, de EHBO en natuurlijk de verkeersregelaars. Zonder hen kan geen avondvierdaagse plaatsvinden. De organisatie is daarom ook voor de komende editie weer op zoek naar verkeersregelaars."

Meer weten of aanmelden als verkeersregelaar? Mail naar info@stichtingevenementensliedrecht.nl. Kijk voor meer info op www.avondvierdaagsesliedrecht.nl ofwww.facebook.com/avondvierdaagsesliedrecht.