• Totaal-plaatje.nl

Baggerfestival 2017 op 30 juni en 1 juli

SLIEDRECHT Het succesvolle Baggerfestival van 2015 krijgt een vervolg. Vrijdag 30 juni en zaterdag 1 juli 2017 vindt er wederom een Baggerfestival plaats in Sliedrecht, zo maakte bestuurslid André Boer gisteren bekend tijdens de haringparty van de Vereniging Sliedrechtse Ondernemingen (VSO).

De opzet blijft ongewijzigd. Het wordt een feestelijk festival waar voor heel Sliedrecht, jong en oud, van alles te beleven valt. De baggerindustrie en waterbouw krijgen wederom een centrale plek op het evenement. Daarnaast is het de bedoeling dat het een feest voor en door Sliedrechters in de breedste zin van het woord, wordt. Hiervoor zijn reeds de eerste contacten gelegd met winkeliers, het bedrijfsleven, de gemeente, kerkgenootschappen, sportclubs en andere verenigingen.

Om het festival in 2017 mogelijk te maken is het bestuur uitgebreid met twee personen: Wim Stuij en Rick van de Weg. Zij zullen samen met André Boer, Kees van de Graaf, Adrie Stuij, Albert Visser en voorzitter Jan Huijbers de spreekwoordelijke kar trekken.