Bewonersavond over golf auto-inbraken

SLIEDRECHT De golf van autoinbraken roept veel reacties op bij buurtbewoners. Daarom heeft Patrick Hulsbos van Buurttoezicht Sliedrecht-Oost het initiatief genomen om samen met de politie en gemeente een bewonersavond te organiseren. De informatieavond vindt plaats op dinsdag 26 mei om 19.30 uur.

De politie zal die avond informatie geven over de autoinbraken van de afgelopen weken en over de maatregelen die zijn én worden genomen. Ook is er gelegenheid om burgerinitiatieven voor te leggen en vragen te stellen.

Vanwege de beperkte capaciteit is er plaats voor maximaal dertig inwoners. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar info@patrickhulsbos.nl onder vermelding van uw naam en telefoonnummer. De eerste 30 aanmeldingen ontvangen een uitnodiging om de bewonersavond bij te wonen. In de uitnodiging wordt de locatie bekend gemaakt.

De politie noteerde in de maand mei al 26 inbraken (cijfers van maandag 18 mei). Een opvallend hoog aantal. Ter vergelijking: in april waren dat er 12, in maart 4 en in februari 6.