Bijbeldag in de voorjaarsvakantie

SLIEDRECHT In de voorjaarsvakantie, op woensdag 24 februari, houdt de Hervormde Gemeente de jaarlijkse Bijbeldag. Alle kinderen en tieners uit groep 1 tot en met klas 3 zijn welkom.

De KinderBijbelDag is voor groep 1 tot en met 6 van het basisonderwijs en wordt gehouden in de Maranathakerk, Lijsterweg 2. Het thema is 'Kapot?! Gemaakt!'. Zij starten 's morgens om 9.30 uur, de deuren gaan om 9.15 open. De kinderen zingen, luisteren, praten en knutselen met elkaar. 's Middags beginnen zij om 14.00 uur, de deuren gaan dan om 13.45 uur open. Buikspreker en goochelaar Jan-Marcel Vellinga geeft dan een voorstelling met de poppen Paula en Bongo. De middag is naar verwachting om 15.30 uur weer afgelopen.

De TienerBijbeldag is voor tieners van groep 7 tot en met klas 3 en wordt gehouden in gebouw De Handpalm, Merwestraat 13. Het thema is '119°105°', een verwijzing naar de weg die Psalm 119 wijst. Tieners uit groep 7 en 8 zijn welkom van 10.00 tot 17.30 uur. Er is een denk-parcours en levend monopoly. Tieners uit klas 1 tot en met 3  worden om 13.00 uur verwacht. Ook voor hen is er het denk-parcours en levend Monopoly. 's Avonds is er een bonte avond en daarna kunnen de tieners blijven slapen als ze willen. Ze moeten zich dan wel opgeven via www.echtbelangrijk.nl en slaapspullen meenemen.

Toegang tot de programma's is gratis. Info: www.EchtBelangrijk.nl.