Concert in de Grote Kerk Sliedrecht

SLIEDRECHT Op vrijdagavond 14 september wordt er een sfeervol instrumentaal zomerconcert gegeven door de musici Arjan Versluis, Reinier Korver en Alisa van Dijk in de Grote Kerk in Sliedrecht. Het hoopt een verrassende muzikale avond te worden met veel aandacht voor Joodse muziek.

Alisa hoopt deze avond de viool te bespelen, Arjan bespeelt de mooie piano die in de kerk staat en het schitterende Naberorgel. Hij doet dat in samenspel met Alisa en Reinier. Reinier hoopt enkele solo's op het orgel te spelen en een vierhandig werk samen met Arjan. Arjan is organist van de Grote Kerk in Sliedrecht. Arjan en Alisa spelen regelmatig met elkaar en voelen elkaar muzikaal goed aan. Reinier is organist in Lexmond en werkt regelmatig samen met Arjan. Alisa komt uit Dordrecht en heeft in Dordrecht een eigen maandelijkse concertserie.

Er worden vrijdagavond 14 september werken gespeeld van Bach, Bédard, Bloch, Mendelssohn, Leclair en doorlopende improvisatie over Joodse liederen. Het concert begint om 20.00 uur en de deuren gaan 19.30 uur open.

De Grote Kerk te Sliedrecht staat aan de Kerkbuurt 131 in Sliedrecht. Gratis toegang. Collecte voor de onkosten. Parkeren rond de kerk is gratis. Voor meer info: www.alisavandijk.nl, www.arjanversluis.nl en www.reinierkorver.nl.