• The Moonshine
  • The Moonshine

Crockett & The Free Candle and Friends in The Moonshine

SLIEDRECHT Op zaterdag 3 november staat Crockett The Free Candle and Friends in The Moonshine Sliedrecht. Prettig gestoord, onvoorspelbaar en altijd weer anders... dat is een avond Crockett The Free Candle. Tijdens de Summer Sessions van Mark Kwakernaak liet het Sliedrechtse duo weer eens een stevig muzikaal poepje ruiken op het terras van The Moonshine, zoals ze dat eerder onder andere op het hoofdpodium van het Baggerfestival deden.

Nu zijn ze terug met een speciale avondvullende show, Muzikale Potpourri in The Moonshine, om de boel weer ouderwets op zijn kop te zetten. Zoals bijna gebruikelijk als de heren in The Moonshine spelen weten we ook nu niet precies wat ze van plan zijn. Het enige wat Crockett The Free Candle kwijt wilden is dat er 'friends' zullen meespelen en de totale setlist maar liefst 34 nummers bevat. The Moonshine is zaterdag vanaf 16.00 uur geopend en de eerste set begint om 21.30 uur. Uiteraard is de entree gratis.

Alzheimercafé

SLIEDRECHT Op maandag 5 november is Mr. Yvonne Wansleeben, notaris bij Van Leussen Van den Broek notarissen, gastspreker in het Alzheimercafé Sliedrecht.

Mevrouw Wansleeben zal op deze avond praktische tips en advies geven over het regelen van de financiële en juridische zaken en de (on)mogelijkheden van de notariële volmacht en het levenstestament. Denk hierbij aan het aanwijzen van een vertrouwenspersoon (gevolmachtigde) aan wie iemand zijn financiën toevertrouwt. Er is de mogelijkheid om (individuele) vragen voor te leggen. De avond start om 19.30 uur (inloop vanaf 19.15 uur) en vindt plaats in Grand café de Biesbosch, Kerkbuurt 200 in Sliedrecht.