• The Moonshine
  • The Moonshine
  • The Moonshine
  • The Moonshine

Crook and the Bluff (USA) in The Moonshine

SLIEDRECHT Crook and the Bluff (USA) staat zaterdag 16 maart in The Moonshine Sliedrecht.

Een last minute ingeplande sessie in een intieme setting als afwisseling op de tour... het bracht Crook and the Bluff vorig jaar op Tweede Paasdag spontaan in The Moonshine, waar de band van de eerste tot de laatste minuut wist te imponeren. Speciaal voor iedereen die deze bijzondere middag gemist heeft, en natuurlijk iedereen die deze band nogmaals wil beleven, komen ze nu terug tijdens hun tweede Europese tour.

De desert blues van Crook and the Bluff is geïnspireerd door de wildernis van hun thuisbasis Utah en hun lange tours door Amerika. De door mysterie omgeven combinatie van blues, rock, western en een vleugje psychedelica loopt over van de energie en zorgt voor een sfeervolle show. Onvoorspelbaar als de woestijn in Utah klinken de verhalen over liefde, lust, moord en boosaardigheid.

Als storyteller pur sang weet frontman Kirk Dath een intieme band met het publiek te bouwen. Als een schim omringt door rook neemt hij het publiek mee in zijn verhalen en weet zo een bijzondere belevenis te creëren. De muziek van Crook and the Bluff komt live dan ook het allerbeste tot zijn recht in een show die je simpelweg meegemaakt moet hebben.

Van verfijnd tot ongepolijst puur, een onheilige belevenis voor liefhebbers van blues, rock, psychedelica en alles wat er tussen zit.