• The Moonshine
  • The Moonshine
  • The Moonshine
  • The Moonshine
  • The Moonshine
  • The Moonshine

The Deltaz en Battlehootch in The Moonshine

SLIEDRECHT Zaterdag 19 mei staan er twee internationale acts in The Moonshine met Battlehootch (USA) en The Deltaz (USA)

Battlehootch brengen psychedelische rock gemixt met pop en af en toe een uitschieter naar de blues of zigeuner. De muziek is dan ook moeilijk in een hokje te stoppen, maar staat altijd garant voor een feestje. Battlehootch bestaat voor 100 procent uit tourdieren die in Amerika vrijwel continue onderweg zijn in hun Battlemobiel. Hoewel de band af en toe een andere indruk weet te wekken weten de heren dondersgoed wat ze doen. Onder de deken van ongein gaan dan ook stiekem geweldige muzikanten schuil die maar 1 ding willen: De wereld veroveren met Battlehooch.

Wat je van ver haalt is lekker en dat geldt zeker voor The Deltaz uit het zonnige Los Angeles. The Deltaz werden gevormd door twee broers, John en Ted Siegel, toen zij nog op high school zaten. Gedurende meer dan 10 jaar werd door de broers hard gewerkt om een breed scala aan sounds onder de knie te krijgen, van zware blues en psychedelische rock tot klassieke country en folk. Al spelend in hun zelf gebouwde studio in de heuvels met uitzicht op Los Angeles smeedden zij wat inmiddels het kern geluid van The Deltaz is worden.

Een volledig Californische avond met twee bands in The Moonshine. Om 21.00 uur wordt gestart en om 22.00 uur start de hoofdact. De entree is gratis.