• 20151111 Sliedrecht Sport - Astrerix Kieldrecht

    Jeroen de Bruin/DBRN Fotografie

Doneeractie voor uitvaart Van Mourik

SLIEDRECHT De familie van de overleden verslaggever en verenigingsman Wim van Mourik heeft een doneeractie opgezet om zijn uitvaart te kunnen bekostigen. Dat melden zij via Facebook. De financiële situatie van de alleenstaande Van Mourik is niet toereikend om de kosten van de uitvaart te kunnen bekostigen. 

De familie schrijft op de doneerpagina: ,,Wim laat een enorme leegte achter, niet alleen bij zijn familie, maar ook bij de talloze organisaties waar hij bekend stond als een super vrijwilliger met tomeloze inzet. Hij was een erg gulle man, hij zei zelden nee en hielp waar het kon. Hij was ook heel erg bescheiden en vroeg zelden om hulp, ook al had hij deze nodig. En deze hulp is nu hard nodig. Helaas was Wim alleenstaand en had het niet breed waardoor de financiële lasten van de crematie op de schouders van ons, zijn kinderen, komen. Wij doen ons best, maar kunnen dit niet alleen aan. Wij wenden ons daarom tot jullie en zouden hulp in de vorm van een donatie ontzettend waarderen."

Wie wil kan via deze link een steentje bijdragen. Donderdagavond om half 8 is er een herdenkingsdienst voor Van Mourik in sporthal De Basis.