• The Moonshine
  • The Moonshine

Eerste Summer Session International op terras The Moonshine

SLIEDRECHT Het is weer zomer en dus de hoogste tijd voor een nieuwe serie Summer Sessions op het zonnigste terras van Sliedrecht. Na het grote succes van 2018 wordt ook dit jaar de zomer leuker gemaakt met verrassende muziekmatinees. Omdat het weer in Nederland zich maar moeilijk laat voorspellen, wordt niet te ver vooruit gepland, dus houd de Facebookpagina van The Moonshine extra goed in de gaten om vooral geen sessie te missen.

Om de nieuwe serie Summer Sessions maar direct verrassend te beginnen komt er een internationale act, The Chesterfield Band uit Griffith, Australië. Als uitstapje tijdens hun Early Days Tour maakt de indie pop rock formatie een tussenstop in The Moonshine voor een speciale en eenmalige sessie die helemaal past bij de Summer Sessions.

2018 stond voor de band vooral in het teken van touren door Australië met meer dan 100 shows waarbij meer dan 15.000 kilometer asfalt werd versleten. De debuutsingle 'Imagining Nothing At All' werd opgenomen in het in-flight entertainment systeem van Tiger Airways in Australië  en met hun single 'Home' volgde ook de eerste airplay in andere landen. Na de release van de debuut EP 'Early Days' maakt de formatie nu hun eerste Europese tour met shows in België, Duitsland, Nederland en de UK.

 De muziek van The Chesterfield Band laat zich omschrijven als prettig weg luisterende pop rock die het beste tot zijn recht komt in een relaxte setting. Het uitnodigende geluid van de band maakt de muziek een genot om naar te luisteren waarbij het bijzondere stemgeluid van zangeres Tess de kers op de toch al heerlijke taart is. Perfect voor bij de borrel en natuurlijk de bites: ,,Want we maken er wel weer een echt feestje van!"

De buitenbar zal vanaf 14.00 uur geopend zijn waarbij ook de soundcheck natuurlijk meegemaakt kan worden. Rond een uur of vier start de eerste set. Mocht het weer stiekem toch tegenvallen, wordt alles naar binnen verplaatst.