• Richard van Hoek Fotografie

Extra maatregelen tijdens kermis in dorp

SLIEDRECHT Vanaf donderdag 16 tot en met woensdag 22 mei is er weer jaarlijks kermis op het Burgemeester Winklerplein. Botsauto's, draaimolens en nog veel meer attracties zorgen voor levendigheid en gezelligheid in het dorp. De kermis in Sliedrecht is populair bij de inwoners.

Het college heeft daarom besloten dat er vanaf dit jaar weer jaarlijks kermis zal zijn in het centrum van Sliedrecht. Voor de inwoners van Sliedrecht biedt een jaarlijks terugkomende kermis een zekerheid waar een groot deel behoefte aan heeft. Het brengt plezier, ontspanning en vertier in het dorp.

Om tegemoet te komen aan de zorgen van omwonenden en ondernemers neemt de gemeente dit jaar een aantal extra maatregelen. Zo komen er tijdens de kermis 35 tijdelijke extra parkeerplaatsen op het veldje tegenover muziekcafé Candlelight. Daarnaast roept de gemeente inwoners op om als het enigszins mogelijk is, op de fiets naar het Burg. Winklerplein te komen. Ook worden er tijdelijke mobiele toiletten geplaatst op het Burg. Winklerplein.

De wekelijkse markt op het Burgemeester Winklerplein verhuist op woensdag 22 mei naar de Jacob Catstraat.