• De Lingeborgh

Fietscontrole- en reparatiedag in Sliedrecht

SLIEDRECHT Zoals al een aantal jaren gebruikelijk houdt de Fietsersbond in Sliedrecht zaterdag 14 oktober weer een fiets-APK- en reparatiedag. De controle activiteiten vinden plaats op de Burg. Winklerplein voor Albert Heijn.

Iedereen kan tussen 10.00 uur en 16.00 uur gratis de fiets laten controleren op de juiste werking en afstelling door ervaren vrijwilligers en technici van de Fietsersbond. Nadrukkelijk wordt ook gekeken naar de verlichting die in de komende herfst en winter een groot deel van de 24 uur nodig is. Eventuele kleine reparaties worden ter plekke en gratis uitgevoerd. Benodigde onderdelen zijn te verkrijgen tegen kostprijs. Voor grote reparaties wordt doorverwezen naar de vakhandel.

Uiteraard is er ook gelegenheid om vragen te stellen over voorkoming van fietsdiefstal, inzake de fiets zelf en over de Fietsersbond. Tevens is het mogelijk om ter plekke lid te worden van de Fietsersbond om zo steun te verlenen voor veilig te kunnen fietsen. De actie maakt deel uit van een landelijke campagne 'Ik wil je zien'. Op www.fietsersbond.nl is alle informatie te vinden om veilig te fietsen, waaronder goede verlichting.