• Opening De Windroos

    Richard van Hoek Fotografie

Gebouw Zuiderbreedte officieel geopend

SLIEDRECHT Wethouder Hans Tanis heeft maandagmiddag de officiële openingshandeling verricht bij het eerst gereedgekomen bouwblok aan het Burgemeester Winklerplein, gebouw Zuiderbreedte. De nieuwe bewoners kregen aansluitend hun sleutel overhandigd.

Tanis: ,,Dit is na de nieuwe bushalte het eerste resultaat van het vernieuwde Burgemeester Winklerplein waar we aan werken. Dat maakt dit tot een bijzonder moment. Een relatief klein gebouw, maar met grote betekenis voor het Burgemeester Winklerplein en Sliedrecht. Het is het begin van iets moois, ik wens alle bewoners veel woonplezier toe." Nu de kopers de sleutel hebben ontvangen maken de werknemers van Windroos Bouwgroep plaats voor vrienden en familie. Ze kunnen de komende weken aan de slag met het inrichten van hun woning.

Windroos ontwikkelt zich de komende jaren verder. Medio volgend jaar zal gestart worden met de verkoop van 28 appartementen in het gebouw Oosterlengte. De winkels in de commerciële plint zullen begin januari 2017 worden opgeleverd.