• totaal-plaatje.nl

Geen Sliedrecht's Got Talent, wel livemuziek

SLIEDRECHT] Sliedrecht's Got Talent, de talentenjacht voor Sliedrechtse jongeren, kan geen doorgang vinden op Bevrijdingsdag. ,,Er zijn helaas te weinig aanmeldingen binnengekomen", legt Nicole Boer van Sliedrecht Bruist uit.

,,We hebben de deelnemers van vorig jaar ook nog benaderd, maar echt iedereen is op vakantie", verklaart Boer de tegenvallende belangstelling. ,,Zo jammer!"

In plaats van de talentenjacht zal donderdagmiddag 5 mei een liveband spelen in de muziektent op het Langeveldplein. Ook de jeugd van Crescendo speelt en er zijn dj's. ,,In ieder geval veel muziek dus, want het wordt prachtig weer!"

De middagactiviteiten op Bevrijdingsdag beginnen om 13.00 uur met een draaimolen, springkussen, glijbaan en schminken op het Langeveldplein. Ook is er dan een multicultimarkt. Daarvoor zijn nog twee kramen beschikbaar, meldt Boer. De kramen zijn bedoeld om de culturele achtergrond te delen met bezoekers door het verstrekken van informatie, voorwerpen, voedsel et cetera. De kramen zijn gratis. Aanmelden kan door te mailen naar stcomite4en5meisliedrecht@gmail.com of te bellen naar 06-54628943.

Het avondprogramma start om 19.00 uur met een taptoe op het Winklerplein. Om 20.30 uur geeft Crescendo een concert aan de Havenstraat. De lampionnenoptocht start om 21.30 vanaf het Winklerplein, waar alle kinderen zich kunnen verzamelen. Begeleid door Wilhelmus' Muziekkorpsen gaat de stoet naar de Havenstraat waar om 22.00 uur de lasershow losbarst die net als vorig jaar eindigt in een vuurwerkspektakel. Het feest wordt afgesloten met een Bevrijdingsbal van 22.15 tot 23.30 uur met coverband Catch Up in de muziektent.