• Archief BDUmedia

Geen treinen dit weekeinde

SLIEDRECHT ProRail werkt zaterdag 25 en zondag 26 maart aan het spoor tussen Dordrecht en Hardinxveld-Giessendam. Hierdoor is er geen treinverkeer mogelijk tot maandagochtend vroeg. Arriva zet bussen in om reizigers te vervoeren.

Op vrijdagavond rijdt de trein van 01.05 uur van Geldermalsen naar Dordrecht niet tussen Gorinchem en Dordrecht. Reizigers kunnen het hele weekend gebruikmaken van de Arriva-bus. De treinvervangende bussen stoppen niet in Dordrecht- Stadspolders, reizigers kunnen reizen met de stadsbussen 3 of 5.

Om gebruik te maken van de vervangende bussen hebben reizigers een geldig vervoersbewijs nodig zoals een OV-chipkaart. Hiermee dienen ze te zijn ingecheckt bij het betreffende station. De bussen in Dordrecht vertrekken van de zuidkant van het station: Markettenweg / Weizigtpark. In Sliedrecht Baanhoek vertrekken de bussen van de bushalte Craijensteijn aan de Parallelweg. De bussen in Sliedrecht en in Hardinxveld-Giessendam vertrekken van de voorzijde van het station. Het is niet mogelijk om een fiets mee te nemen in de bus.

Afhankelijk van de bestemming kan de busreis 15 tot 45 minuten langer duren dan de reguliere treinreis. Reizigers kunnen de dienstregeling raadplegen via www.arriva.nl/zuid-holland.

Reizigers die met een rolstoel reizen kunnen hun reis vooraf kenbaar maken bij de klantenservice van Arriva via 0900-2022022.

Reizigers die met een rolstoel reizen kunnen hun reis vooraf kenbaar maken

bij de klantenservice van Arriva via 0900-2022022.