• Chananja

Gospelkoor Chananja viert jubileum met concert

WIJNGAARDEN Met een avondvullend programma viert Gospelkoor Chananja uit Wijngaarden het 25-jarig bestaan. Zaterdagavond 17 juni kunnen oud-leden, sponsors, vrienden van Chananja en andere belangstellenden komen naar de Maranathakerk, Peursumseweg 15 in Giessenburg. Het programma bestaat uit koor- en samenzangnummers, favorieten van de koorleden. Daarnaast worden er herinneringen opgehaald door middel van een kledingshow, een quiz waaraan een prijs is verbonden, een herinneringstafel en veel foto's van de afgelopen 25 jaar.

Chananja bestaat uit zo'n 40 leden in de leeftijd van 15 tot en met 55 jaar. Tijdens het concert wordt het koor, zoals bij ieder optreden, begeleid door de eigen vaste begeleidingsband. De koor- en bandleden, die uit de hele Alblasserwaard en daarbuiten komen, staan onder leiding van dirigent Peter Koetsveld.

Het concert begint om 20.00 uur en is gratis toegankelijk. Na afloop wordt gecollecteerd en gaat het publiek niet met lege handen naar huis. Meer informatie over het koor, het jubileumconcert en andere optredens is te vinden op Facebook en op de site www.chananja.com .