Handtekeningen onder samenwerkingsovereenkomst Winklerplein

SLIEDRECHT Met de handtekeningen onder de samenwerkingsovereenkomst is het officieel: de gemeente Sliedrecht en de Windroos Bouwgroep kunnen aan de slag met het opknappen van het Burgemeester Winklerplein. Het historische moment vond plaats op donderdag 11 februari.

Veel eerder al, op 25 juni 2015 ondertekenden de gemeente Sliedrecht en Windroos een intentieovereenkomst. Na het besluit van de gemeenteraad op 26 januari kon nu ook de samenwerkingsovereenkomst - met daarin de harde afspraken tussen Windroos en de gemeente - worden ondertekend. Ook werd een samenwerkingsovereenkomst getekend tussen Windroos Bouwgroep en Tablis Wonen. Wethouder Hans Tanis: ,,Ik ben trots en blij met deze volgende stap, we gaan nu in rap tempo op naar de realisatie van dit mooie project."

Op de foto zittend, van links naar rechts: dhr. B. Visser, dhr. E. den Breejen, dhr. B.L.F. van Houwelingen (de Windroos Bouwgroep), dhr. J.P. Tanis (wethouder gemeente Sliedrecht) en dhr. H.J.A. Gravesteijn (Tablis Wonen). Staand van links naar rechts: dhr. P. van Bakel (Ondernemersvereniging B. Winklerplein), dhr. T. Schregardus (de Windroos Bouwgroep), dhr. F. Sieuwerts (gemeente Sliedrecht), dhr. H. Simons (Ondernemersvereniging B. Winklerplein), dhr. G.J. Voerman (gemeente Sliedrecht).