• The Moonshine
  • The Moonshine
  • The Moonshine

Hayfever met Rock&Roll in The Moonshine Sliedrecht

SLIEDRECHT Terug in de rijd: schreeuwende meiden, uitzinnige jongens en de totaal geshockeerde ouderen... de jaren die de muziek voor altijd zouden veranderen. Op zaterdag 20 mei staat Hayfever met Rock&Roll in The Moonshine in Sliedrech, de nieuwe naam van Havana.

Hayfever werd in 2001 opgericht. Na enkele jaren eigen songs te hebben gespeeld begon Hayfever met veel succes rock&rollcovers te spelen. Vele optredens stroomden binnen waardoor de band besloot zich nog meer te specialiseren als authentieke rock&roll cover band. Al snel werd duidelijk dat Hayfever niet het zoveelste rock&roll bandje was. De muziek wordt met veel passie en energie, originele instrumenten en samenzang gespeeld, net zoals de bands in de jaren '50 en '60 dit zelf deden.

Om het voor iedereen gevarieerd te houden speelt Hayfever verschillende stijlen binnen de Rock&roll muziek. Enkele artiesten en bands waarvan nummers worden gespeeld zijn The Beatles, Elvis Presley, Chuck Berry, Jerry Lee Lewis, Creedence Clearwater Revival, The Rolling Stones en nog veel meer.

Benieuwd? Maak het mee en kom een lekker avondje swingen en meezingen.