• Vrijwilliger in Home-Start gezin

    Home-Start

Home-Start zoekt vrijwilligers

SLIEDRECHT Een nieuw schooljaar is begonnen. Een mooie tijd om nieuwe plannen te maken. Wil je zelf zinvol vrijwilligerswerk doen? Jonge gezinnen verwelkomen je graag. Bij Home-Start weten we dat het ouders met opgroeide kinderen meestal wel lukt met de opvoeding, maar niet altijd weten ze alles draaiende te houden. Een steuntje in de rug, een luisterend oor of praktische tips zijn vaak voldoende om de drukte weer aan te kunnen. Heb jij ervaring met opvoeden? Dan kun je zo'n gezin thuis ondersteunen. Je neemt geen zaken over; je staat naast het gezin. Je benadrukt de dingen die wél goed gaan en spreekt met ze over onderwerpen die voor hen belangrijk zijn.

Voor jou biedt Home-Start trainingen en de coördinator van Home-Start Sliedrecht begeleid je bij jouw vrijwilligerswerk. Er start een nieuwe training dit najaar in week 39, 40 en 41.

Nieuwsgierig geworden? Bel vrijblijvend voor meer informatie naar de coördinator van Home-Start Sliedrecht, Sascha Zonneveld telefoon: 06 202 493 28 of stuur een mail naar: s.zonneveld@humanitas.nl. Meer informatie is beschikbaar op: www.home-start.nl of www.humanitas.nl.