• Gemeente Sliedrecht

Huib Kraaijeveld krijgt lintje

SLIEDRECHT Loco-burgemeester Hanny Visser heeft vrijdagavond een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt aan Huib Kraaijeveld. Hij werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Kraaijeveld ontving de onderscheiding na afloop van zijn afscheidsvoetbalwedstrijd bij V.V. Sliedrecht.

Kraaijeveld is sinds 1963 vrijwilliger bij Voetbalvereniging Sliedrecht. Hij was elftalleider van de B-jeugd, trainer, grensrechter/assistent scheidsrechter, hoofdredacteur van het clubblad, voorzitter van de Commissie Bijzondere Activiteiten, bemanner van het jeugdhonk en lid van de reglementscommissie. Daarnaast was hij verantwoordelijk voor de wedstrijdformulieren en verdere administratie. Vanwege gezondheidsproblemen in 2016 is hieraan abrupt een einde gekomen. Besloten is om hem na ruim 50 jaar vrijwilligersactiviteiten voor V.V. Sliedrecht een afscheidswedstrijd aan te bieden.

Ook is Huib Kraaijeveld vanaf 1994 tot heden lid van de Werkgroep Dialect van de Historische Vereniging Sliedrecht en van 1995 tot heden secretaris en voorzitter ad interim van Smartlappenkoor Bagger/Baggerkoor Sliedrecht.