• The Moonshine
  • The Moonshine
  • The Moonshine

Huphter in The Moonshine

SLIEDRECHT Zaterdag 26 januari staat Huphter op podium The Moonshine. Ze stonden nog nooit in The Moonshine maar toch kwam Huphter al eens voorbij in een aankondiging. Het is dan ook de band waar ooit Kissterious uit ontstond, de Kiss tribute die vorig jaar The Moonshine compleet op zijn kop zette. Een soort van bekend gezicht van die avond keert nu terug met met zijn 'andere' band, al zullen maar weinigen hem direct herkennen zonder zijn 'Spaceman' outfit. Wel direct herkenbaar zijn de gitaren en Marshall versterker.

Huphter werd ruim 10 jaar geleden opgericht en brengt vol passie de 'muziek van hun leven'. Ondanks soms turbulente periodes staat de band nog altijd garant voor een daverende show, waar de vonken vanaf vliegen. Bombastische drums, stuwende bas, energieke zang en scheurende gitaren zijn kenmerkend voor het unieke bandgeluid, waarmee de band al zo lang succesvol is.

Beleef een avond vol hoogtepunten uit 45 jaar rockgeschiedenis in een mix van classic- en modern rock. Pure ongefilterde rock met nummer van bands als AC/DC, Foo Fighters, Led Zeppelin, Metallica, Pearl Jam en vele andere. De eerste set begint om 22.00 uur en de entree is gratis.