• Archief BDU media

Informatiebijeenkomst over borstvoeding

SLIEDRECHT Rivas Zorggroep houdt woensdag 7 maart tussen 19.45 uur en 22.00 uur de informatiebijeenkomst 'Borstvoeding, de beste start'. Aanstaande moeders én vaders krijgen tijdens de bijeenkomst meer informatie over (het geven van) borstvoeding. De bijeenkomst vindt plaats in het CJG aan de Nic. Beetsstraat 2-6 in Sliedrecht.

De informatiebijeenkomst staat onder begeleiding van een jeugdverpleegkundige. Bezoekers krijgen tijdens de avond meer achtergrondinformatie over de voordelen van borstvoeding. Daarnaast krijgen ze praktische handvatten voor het geven van borstvoeding tijdens de eerste dagen na de geboorte en voor het combineren van werken en het geven van borstvoeding.

Ook na de informatiebijeenkomst kunnen ouders bij Rivas terecht voor deskundige begeleiding. De lactatiekundige begeleidt en adviseert bij het geven van borstvoeding. Ouders kunnen contact opnemen met de lactatiekundige via borstvoeding@rivas.nl of Rivas Zorglijn 0900-8440. Afhankelijk van de vraag beantwoordt de lactatiekundige de vraag per mail/telefonisch of maakt een afspraak. Deelname aan de informatiebijeenkomst is mogelijk na aanmelding via borstvoeding@rivas.nl.