• Stichting Evenementen Sliedrecht
  • Stichting Evenementen Sliedrecht

Inschrijven voor Avondvierdaagse Sliedrecht

SLIEDRECHT Alle inwoners van Sliedrecht kunnen zich vanaf nu tot en met vrijdag 26 mei inschrijven voor de Avondvierdaagse Sliedrecht. Het Sliedrechtse wandelevenement vindt plaats van dinsdag 13 tot en met vrijdag 16 juni. Inschrijven kan heel gemakkelijk via www.avondvierdaagse-sliedrecht.nl.

De Avondvierdaagse Sliedrecht kent dit jaar een hele nieuwe opzet. De start en finish vindt iedere avond plaats op het IJsbaanterrein aan de Lijsterweg. De deelnemers kunnen kiezen uit drie afstanden: 3, 5 en 10 kilometer. Voor elke afstand is iedere avond een nieuwe route uitgezet. Zo lopen de deelnemers iedere avond door een ander gedeelte van Sliedrecht.

,,We zijn met elkaar op zoek gegaan naar een opzet die voor alle deelnemers veilig is", zegt Dik Schreuder namens de Avondvierdaagse Sliedrecht. ,,Het verzamelen voor aanvang van de wandeling was één van de aandachtspunten. Dat gebeurde voorheen op het parkeerterrein bij sporthal De Stoep, maar daar reden ook auto's af en aan. Nu kan iedereen afspreken op het IJsbaanterrein en daar vandaan op een veilige manier vertrekken."

STICHTING EVENEMENTEN SLIEDRECHT De Avondvierdaagse Sliedrecht wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd door een groep enthousiaste vrijwilligers die het overnam van Omnisportvereniging Synergos. De Avondvierdaagse Sliedrecht is nu onderdeel van de Stichting Evenementen Sliedrecht. Inschrijven voor de Avondvierdaagse Sliedrecht is mogelijk tot en met vrijdag 26 mei. De kosten bedragen 5 euro per deelnemer. Meer informatie is te vinden op www.avondvierdaagse-sliedrecht.nl of kijk op www.facebook.com/avondvierdaagsesliedrecht.