• Avondvierdaagse Sliedrecht
  • Avondvierdaagse Sliedrecht
  • Avondvierdaagse Sliedrecht

Inschrijven voor Avondvierdaagse Sliedrecht

SLIEDRECHT Alle inwoners van Sliedrecht kunnen zich vanaf maandag 8 april tot en met donderdag 9 mei inschrijven voor de Avondvierdaagse Sliedrecht. Het Sliedrechtse wandelevenement vindt plaats van dinsdag 21 tot en met vrijdag 24 mei. Inschrijven kan heel gemakkelijk via www.avondvierdaagse-sliedrecht.nl.

Deelnemers kunnen uit verschillende afstanden kiezen: 3, 5 en 10 kilometer. Ook voor de bewoners van Waerthove en de Merwebolder zijn weer speciale routes uitgezet. ,,Zo wordt het een wandelfeest voor heel Sliedrecht", zegt Dik Schreuder namens de Avondvierdaagse Sliedrecht.

Jong én oud kunnen een week lang iedere avond weer de wandelschoenen aantrekken. Wandel samen met klasgenoten, vrienden of familie vier avonden door Sliedrecht. ,,Hopelijk kunnen we er met elkaar weer een mooie wandelweek van maken." De start en finish zijn weer op het IJsbaanterrein aan de Lijsterweg.

Veiligheid is ook dit jaar weer een belangrijk aandachtspunt. ,,Daarvoor zijn iedere avond flink wat verkeersregelaars op de been", zegt Dik. ,,Zonder hen kunnen we geen avondvierdaagse lopen. De organisatie is daarom nog op zoek naar verkeersregelaars die zich dit jaar willen inzetten."

Inschrijven kan tot en met donderdag 9 mei via www.avondvierdaagse-sliedrecht.nl. Blijf ook op de hoogte via www.facebook.com/avondvierdaagsesliedrecht. Voor vragen en aanmelden als verkeersregelaar kan via info@avondvierdaagse-sliedrecht.nl.