• Eppo Karsijns
  • Betsy Waswaal Iphone

Inspire2LiveChoir geeft concert in Hardinxveld-Giessendam

ALBLASSERDAM/H'VELD-G'DAM Het Inspire2LiveChoir, onder andere bekend van het tv-programma Holland's Got Talent, geeft op zaterdag 16 februari een concert in De Bron aan de Maasstraat 1 in Hardinxveld-Giessendam. Een concert dat volledig in het teken staat van Support Casper.

Aan deze avond werken mee het Inspire2liveChoir uit Alblasserdam (ruim 190 leden) onder leiding van Peter Overduin, sopraan Annelies Schep, trompettist Maurice van Dijk, organist André de Jager en de bekende pianist Jan Vayne aan de vleugel.

Het koorconcert in De Bron, Maasstraat 1 in Hardinxveld-Giessendam wordt georganiseerd voor de kankerbestrijding. De opbrengst van deze avond is bestemd voor de stichting van Prof. dr. Casper van Eijck genaamd Support Casper. Deze stichting financiert onderzoek naar alvleesklierkanker.

Aanvang: 19.30 uur. Kerk open: 19.00 uur. Toegangsprijs € 10.-p.p. t/m 12 jaar € 5.-p.p. Na afloop is er een hapje en drankje om gezellig na te praten. Inlichtingen en kaarten: kaartverkoop@inspire2livemusic.nl of 06-40329257. Kaarten verder bij de koorleden en 's avonds aan de kerk. Kaartvoorverkoop: Chr. Boeksjop Rinnah, Peulenstraat 245, Hardinxveld-Giessendam. Zie ook www.inspire2livemusic.nl.