Israëlavond

STREEFKERK In de Koffiemolen aan de Hoge Tiendweg in Streefkerk wordt vrijdag 9 november een bijzondere Israëlavond gehouden, met aanvang 19.30 uur. Het thema is: Israël 70 jaar: 'n Godswonder.

De avond wordt gehouden naar aanleiding van het feit dat in mei 1948 (drie jaar ná de Tweede Wereldoorlog!) door de toenmalige premier Ben Gurion de huidige staat Israël werd uitgeroepen. Op deze avond zal worden stilgestaan bij Gods leiding met Zijn volk (Zijn oogappel), zoals dat met name in de profetieën wordt beschreven.

Gastheer is Adri Schot uit Streefkerk, die de deelnemers in deze unieke locatie zal ontvangen met koffie en gebak en later op deze feestelijke avond nog een drankje zal serveren. De presentatie is in handen van Gijs Zonnenberg uit Sliedrecht, die aan de hand van een prachtige power-point-presentatie bezoekers meeneemt naar dit bijzondere land en het Joodse volk. Het jubeljaar wordt luister bijgezet door in het tweede deel van de avond het Hatikvah (volkslied) en andere feestelijk Hebreeuwse liederen te zingen. Een speciale avond dus, voor slechts 25 personen. Wie interesse heeft kan zich uitsluitend opgeven via de mail: koffieindemolen@gmail.com en na bevestiging van inschrijving kunnen deelnemers 12,50 euro overmaken op het speciale bankrekeningnummer. Mocht er méér belangstelling zijn dan 25 personen, dan bestaat de mogelijkheid dat op vrijdag 11 januari nog een extra avond wordt gehouden.