Kerstconcert met Chananja en Nadiah

WIJNGAARDEN Gospelkoor Chananja uit Wijngaarden houdt zaterdag 19 december samen met het gastkoor Nadiah een Kerstconcert in de Rehobothkerk in Gorinchem, Driekoningenstraat 2. Het concert begint om 20.00 uur, de kerkdeuren gaan om 19.30 uur open en de toegang is gratis. Aan de uitgang wordt er gecollecteerd ter bestrijding van de onkosten.

Het thema van de avond is 'In Zijn Licht'. Naast samenzang worden oude en nieuwe Nederlandstalige kerstnummers ten gehore gebracht door de ruim veertig koorleden van Chananja onder leiding van dirigent Peter Koetsveld. De muzikale begeleiding wordt verzorgd door de vaste band, bestaande uit toetsen, drums, gitaar, trompet, hoorn en percussie. Het wordt een dynamisch optreden met muziek, zang en dans.

De leden van Interkerkelijk Jongerenkoor Nadiah komen uit Giessen/Rijswijk en omgeving. Het koor bestaat uit een enthousiaste groep jongeren, die allemaal hetzelfde voor ogen hebben, het grootmaken van Gods naam met mooie liederen.

Het repertoire is heel divers. Van Michael W. Smith tot Opwekking, van Sela tot Matt Redman of Travis Cotrell. Hieronder bevinden zich zowel Nederlandstalige als Engelstalige liederen. Elk jaar zorgt het koor voor nieuwe liederen zodat het repertoire jong en eigentijds blijft.

Voor meer informatie over Chananja en het Kerstconcert www.chananja.com.