Kerstconcert met Ichthus en De Gouwestem

SLIEDRECHT Het Chr. Sliedrechts Mannenkoor 'Ichthus' onder leiding van Martin Zonnenberg en het Chr. Waddinxveens Mannenkoor 'De Gouwestem' onder leiding van Martin Mans houden vrijdag 22 december een gezamenlijk Kerstconcert. Dat doen ze in de Grote- of Sint Laurenskerk in het hart van Rotterdam, een monument zonder weerga, met een sfeervolle ambiance en unieke akoestiek. Binnen haar muren klinkt al eeuwenlang en tot op de dag van vandaag muziek.

Ruim 300 mannenstemmen zullen door de basiliek klinken, van zuiver zacht tot aanzwellend volle kracht. Medewerkenden zijn Willemijn de Munnik - soliste en Carina Bossenbroek - panfluit. Mark Brandwijk zal met z'n virtuoze spel het geheel begeleiden op de vleugel. Beide dirigenten, tevens organist, doen beurtelings de begeleiding op het majestueuze hoofdorgel.

Toegangskaarten in de voorkoop € 12,50. Aan de kerk € 15,-. Aanvang: 20.00 uur. Een speciaal arrangemente is te kopen: voor € 19,50 kopen bezoekers een toegangskaart inclusief vervoer per comfortabele touringcar Sliedrecht - Rotterdam. Voor boekingen: www.mannenkoor-ichthus.nl.