• Stdio VLC

Kerstwandeling 'Volg de ster' op Merwebolder

SLIEDRECHT Vrijdag 15 december kunnen inwoners van Sliedrecht in de middag/avond deelnemen aan een kerstwandeling. Deze vindt plaats op het terrein van ASVZ locatie Merwebolder aan de Touwbaan in Sliedrecht. Deelname is gratis. Kaartjes voor de wandeling kunnen vanaf 1 december gereserveerd worden via www.eventbrite.nl.

Onderweg maken de deelnemers aan de wandeling kennis met het echte kerstverhaal. Zij beleven het verhaal via ontmoetingen en taferelen, met verhalen, muziek en zang. De wandeling duurt ongeveer drie kwartier. Kinderen, jongeren, ouderen, iedereen kan deelnemen.

De route op het terrein van de Merwebolder is ook rolstoeltoegankelijk. Wie wil deelnemen aan de wandeling en bereid is om daarbij iemand in een rolstoel te begeleiden, kan dit doorgeven aan Wim Bakker door een email te sturen naar wimbakker207@gmail.com.

Dit unieke project is tot stand gekomen door samenwerking tussen verschillende gelovigen en medewerkers van ASVZ en wordt van harte ondersteund door de Raad van Bestuur van ASVZ. Er werken meer dan 100 vrijwilligers aan mee.

Nadere informatie wordt gegeven op Facebook (Kerstwandeling Sliedrecht).