• Alisa van Dijk

Kleinkoor Concertino te gast in concertserie van Alisa van Dijk

SLIEDRECHT Zaterdagmiddag 11 mei zingt het bekende Kleinkoor Concertino uit Sliedrecht onder leiding van Martin Zonnenberg in de concertserie van Alisa van Dijk.
Sinds 2015 houdt Alisa van Dijk een maandelijkse concertserie in de Trinitatiskapel in Dordrecht. Het koor zingt prachtige Amerikaanse, Duitse en Engelse muziek en de koorzang wordt afgewisseld met aansprekende solo's door Alisa van Dijk, viool en zang, Arjan Versluis, orgel en piano en Martin Zonnenberg, piano. Het koor wordt begeleid door Arjan Versluis, orgel Martin Zonnenberg, piano en Alisa van Dijk, viool.
Het concert is absoluut bijzonder. Niet alleen vanwege de ongedwongen sfeer en de schitterende combinatie, koor, piano, orgel, viool en zang, maar vooral ook door het fraaie en afwisselende programma en de gezellige ontmoeting van hopelijk velen liefhebbers.
De aanvang is 15.30 uur. De toegang is gratis, wel is er een collecte na afloop van het concert voor de onkosten. Meer info: www.alisavandijk.nl, www.kleinkoorconcertino.nl en www.martinzonnenberg.nl.