Knotsgekke stickeractie

SLIEDRECHT De organisatie van de KNOTSweek in Sliedrecht is een knotsgekke stickeractie gestart. Met deze actie hoopt de organisatie voor 10 augustus 1000 euro op te halen. Dit bedrag zal in zijn geheel ten goede komen aan KNOTS. Met het geld wordt gereedschap, verf, drinken en materiaal voor de knutselhut aangeschaft.

Ondernemers kunnen voor 25 euro 'Knotsgekkie' worden. Ondernemers krijgen hiervoor een raamsticker en een vermelding op het bord bij de ingang van het terrein. Het is ook mogelijk om voor 50 euro een hut te adopteren. Ondernemers die voor deze optie kiezen krijgen niet alleen een raamsticker en een vermelding op het bord bij de ingang, maar er wordt ook een hut, waar de kinderen tijdens de KNOTSweek aan bouwen, naar ze vernoemd. De naam wordt op een duidelijke plek bij de hut geplaatst en de ondernemer mag zelf de naam kiezen.

Ondernemers die aan deze actie van KNOTS mee willen doen kunnen het bedrag overmaken op rekeningnummer 359302017 t.n.v. Stichting Open Jeugdwerk Sliedrecht. Met de vermelding KNOTS. Na betaling ontvangen zij direct een sticker. Voor vragen: cas@sojs.nl, 0184-414273 of het mobiele nummer van Margret: 06-23269648.

KNOTS vindt plaats in de laatste week van de zomervakantie. KNOTS is een week lang timmer, knutsel en sport plezier voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar. Knots is al jaren een begrip in Sliedrecht waar per dag gemiddeld 550 kinderen worden verwelkomd.