• www.freeimages.co.uk

Koffie met... in bibliotheek

SLIEDRECHT Komende weken staat er weer een Koffie met… een speciale gast of leuk thema op de agenda van Bibliotheek Sliedrecht. Nieuwe mensen ontmoeten, inspiratie opdoen en een lekkere bak koffie komen drinken? Kom dan op dinsdag van 10.30 uur tot 12.00 uur naar de bibliotheek. De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig.

Koffie met… Tilly Huyzer op dinsdag 12 februari. Druk, druk, druk hebben we het allemaal wel eens, maar het mag natuurlijk niet zo zijn dat dit je leven gaat beheersen. Tilly Huyzer deelt haar overpeinzingen en gaat daarna in gesprek over: waar ben je druk mee? Iedereen heeft het 'druk', maar kan dit ook anders? En hoe dan? Schuif aan en neem tijd voor een rustmomentje.

Koffie met… mevrouw van Rijsbergen op dinsdag 19 februari. Bij deze editie krijgen bezoekers een kijkje in de mooie kantkloscollectie van mevrouw van Rijsbergen. Daarna kunnen ze zelf aan de slag met het leren kantklossen. Ook kunnen bezoekers hun steentje bijdragen aan een goed doel. Er zijn mooie (kantklos) cadeautjes te koop en de opbrengst hiervan gaat naar Moldavië.