• The Moonshine
  • The Moonshine
  • The Moonshine

Koningsweekend in The Moonshine

SLIEDRECHT Koningsnacht wordt ook dit jaar in The Moonshine weer lekker fout en stevig stout met de koning van de Guilty Pleasures, DJ Chris. Vrijdag vanaf 22.00 uur vliegen de allerlekkerste discoknallers en 'verboden' hits van de jaren 70 tot 00's om je oren tijdens de Guilty Pleasures Kingsnight. Net als in de tijden van de Bios en Alcazar bepaalt de sfeer welke platen er gedraaid worden, dus laat je ouderwets verrassen. Entree is gratis.

Koningsdag gaat weer een feestje worden op de terrassen van The Moonshine en Spek Bonen, dit jaar een speciale editie van Vlonderpop. Vanaf 12.00 uur borrelen, babbelen en een lekker stuk live muziek met diverse nationale en internationale artiesten. Vele stijlen komen voorbij in een programma vol afwisseling met onder andere gitarist Brian C, Ron Baggerman feat. Daniel Bloem Berretty en de Amerikaan Jordan Matthew Young en mogelijk nog een speciale surprise artiest uit de USA. Jordan Matthew Young een rasechte bluesartiest die in 2016 tijdens de Utah Music Awards met zijn band onderscheidingen ontving voor beste album en beste rockband van het jaar. Hij neemt dan alvast een voorproefje op zijn optreden van 4 mei op het podium van The Moonshine.

Koningsdag krijgt dit jaar een lekker staartje in The Moonshine met niemand minder dan DJ Riverside. Vanaf 21.00 vliegen zaterdagavond de klappers van de 80's tot 00's weer om je oren in een avondvullende set van deze meer dan bekende Sliedrechtse platendraai accordeonist. Groovy beats, heerlijke stampers en geweldige vergeten, maar oh zo vette, classics om lekker uit je pannenkoek te gaan.