'Lagerhuis-bijeenkomst' met Tweede Kamerleden op Dordts Leerpark

DORDRECHT Netwerkplatform Contact Jonge Bedrijven Drechtsteden (CJBD) ontvangt tijdens haar maandelijkse meeting 13 maart meerdere (kandidaat-)Tweede Kamerleden om in een 'Lagerhuis-setting' te debatteren over enkele stellingen. Toegezegd hebben GroenLinks, PvdA, CDA, SP, VVD, SGP en de Ondernemerspartij. Ook uitgenodigd zijn PVV, 50Plus, D66 en de ChristenUnie, maar hun komst is nog niet zeker. De avond start om 19.30 uur op het Leerpark in Dordrecht, de inloop is vanaf 19.00 uur.

Als netwerkplatform voor jonge bedrijven in de Drechtsteden vatte het bestuur - met de verkiezingen voor de deur - het plan op om 13 maart een avond à la Lagerhuis debatten op te zetten. Het aantal zelfstandig ondernemers in Nederland groeit. De Drechtsteden maken daarop geen uitzondering. Veel leden van CJBD zíjn zelfstandig ondernemer, dus is CJBD nieuwsgierig naar de opstelling van politieke partijen en ruimte voor programmapunten van met betrekking tot zelfstandig ondernemers. Deze kunnen debatteren met de (kandidaat-)Tweede Kamerleden over enkele stellingen. Toegezegd hebben GroenLinks, PvdA, CDA, SP, VVD, SGP en de Ondernemerspartij (partijleider Hero Brinkman), terwijl PVV, 50Plus, D66 en de ChristenUnie mogelijk nog aansluiten.

De inloop van de avond op het Leerpark in Dordrecht (Duurzaamheidsfabriek DaVinci College) is vanaf 19.00 uur, de avond begint om 19.30 uur. De kosten zijn gering: 10 euro voor niet-leden, leden kunnen gratis naar binnen. Aanmelden kan via www.cjbd.nl/agenda. De avond wordt begeleid door Bernard Corino, die de rol van debatleider op zich neemt. Een hapje en drankje horen erbij, want CJBD vindt dat netwerken ook gezellig kan zijn.