• Op de foto de initiatiefnemers v.l.n.r. Inde de Bruin, Marja Gort en Johan Lavooi.

    BDU Media

Lekker zingen zoals in de badkamer

SLIEDRECHT Gewoon lekker zingen , zoals je dat thuis onder de douche ook doet. Maar dan met meer mensen. Eéns in de maand op een vrijdagavond 2 uurtjes zingen en daarna nog een uurtje wat napraten en wat drinken. En misschien begint er dan wel iemand spontaan nog eens te zingen.

Voor iedereen die dit leuk vindt zonder dat er eisen worden gesteld aan je zangtechniek. Er is geen lidmaatschap en geen verplichting en er kan per keer worden betaald. Het repertoire is Nederlandstalig maar ook Engelse popmuziek (Top 2000), van Boudewijn de Groot tot Marco Borsato, van de Beatles tot Coldplay of Ierse volksmuziek van de Dubliners. En dat onder leiding van een enthousiaste dirigent die alles even op een nét iets aardiger niveau brengt.

Robert Vuijk, muziekdocent en pianist, is dirigent van dit koor en heeft een ruime ervaring met dit soort inloopkoren. Het koor zingt in de ruimte van buurtvereniging De Havik aan de Thorbeckelaan.

De start van het koor is op vrijdagavond 18 januari om 20.00 uur, zaal open om 19.30 uur. De tweede keer is gepland op vrijdagavond 15 februari, zelfde tijden. Belangstellenden kunnen gewoon binnenlopen. Er wordt een bijdrage gevraagd van 6 euro per deelnemer per keer

Deze start is mede mogelijk gemaakt door een subsidie van de Stichting Sliedrecht en Cultuur en de Stichting De Kaai. Inlichtingen: Ine de Bruin (kees444@zonnet.nl), Marja Gort (mjgort@zonnet.nl) en Johan Lavooi ( jalavooi@kpnmail.nl).