• DZB

Wensley beleeft bijzondere droomdag

SLIEDRECHT Maandag 9 december mocht één van de droomteams van de Sliedrechtse stichting Dromen zonder beperking weer met een dromer op pad voor een bijzondere droomdag. Dit keer mocht de stichting, die inmiddels 5 jaar actief is, dromer Wensley verrassen. Wensley had een droom uit meerdere onderdelen, en die werden stap voor stap vervuld.

Als eerste werd Wensley, vergezeld door zijn zus, als een ware VIP ontvangen bij Landvast in Alblasserdam, waar hij tot in de finesses uitgelegd kreeg hoe het bij een bioscoop achter de schermen werkt. Na de uitleg in de projectiekamer kon hij, vergezeld door zijn zus, in de filmzaal de techniek op het scherm zien in de vorm van een trailer. Bij het afscheid kreeg hij als verrassing nog 2 filmkaartjes aangeboden.

Na deze indrukken was het tijd voor de inwendige mens. Hiervoor toog het gezelschap naar Brasserie de Dijk, waar genoten werd van een super verzorgde lunch.

Ook de volgende stop was in Sliedrecht. Wensley wilde al heel lang een tattoo laten zetten ter nagedachtenis aan zijn vader. Toen Denise Noldus van DNA&Ink hierover hoorde, bood zij gelijk haar hulp aan. Met heel veel liefde en zorg had zij een prachtig ontwerp gemaakt wat bij Wensley absoluut in de smaak viel. Er werd alle tijd genomen om deze tattoo met bijzondere betekenis te plaatsen.

Na al deze mooie momenten werd het langzaamaan tijd voor de afsluiting van de droomdag. Hiervoor reed men naar Dordrecht, waar bij Happy Lin genoten werd van een heerlijk afsluitend diner met, zoals altijd, het favoriete eten van de dromer.

Met een stralende dromer in hun midden was het daarna toch echt tijd om de dromer weer thuis te brengen. Moe maar voldaan kan Wensley beginnen met het nagenieten. Zoals altijd werd afscheid genomen met een groepsfoto. Het droomteam nam afscheid in de wetenschap dat ook deze missie weer als 100% geslaagd de boeken in kan.

Dit soort droomdagen kan Dromen zonder beperking alleen realiseren met hulp van velen. Helpen, een droom aanmelden of meer informatie? Kijk dan op www.dromenzonderbeperking.nl.