Man (80) breekt heup bij aanrijding in Sliedrecht; politie zoekt doorgereden automobilist

SLIEDRECHT - Woensdagmiddag 20 december 2017 om 14:45 uur, is er een 80-jarige man uit Sliedrecht aangereden. Op de Rivierdijk in Sliedrecht kwam de man uit de Kringloopwinkel gelopen. Terwijl de man de winkel uit liep, werd hij aangereden door een inparkerende automobilist. De man kwam ten val en brak zijn heup. Het voertuig dat de man aanreed, reed daarna direct weer weg in de richting van de Thorbeckelaan.

De politie doet momenteel onderzoek naar deze auto en komt daarvoor graag in contact met buurtbewoners die mogelijke camerabeelden hebben langs de route, getuigen en/of uiteraard de bestuurder. Het zou volgens diverse getuigen gaan om een kleine, zilver c.q. grijze personenauto.

Het slachtoffer was na de aanrijdingen moeilijk aanspreekbaar en werd ter plaatse behandeld door het personeel van de ambulance.

"Wij komen graag derhalve in contact met getuigen die meer kunnen vertellen over de toedracht van het ongeluk of zich meer kunnen herinneren van de auto die is weggereden," aldus de agenten van Politie Drechtsteden Buiten op Facebook.

Heeft u informatie over de aanrijding, bel dan met 0900-8844. U kunt ook anoniem melden via 0800-7000.

Tekst en foto: Politie Drechtsteden Buiten.