• BDUmedia

Marketingtrends voor lokale ondernemers

SLIEDRECHT Welke mogelijkheden biedt het sterk groeiende sociale mediakanaal Instagram voor lokale ondernemers? En welke kansen zijn er om reclame te maken door 'influencer marketing', via een persoon met veel volgers op bijvoorbeeld YouTube.

Het zijn enkele voorbeelden van onderwerpen die aan bod komen in de jongste 'whitepaper' van de afdeling marketing van BDUmedia. In dit digitale document worden elf lokale marketingtrends voor ondernemers uitgebreid toegelicht. Met talrijke praktische tips om ,,lokaal optimaal onder de aandacht te komen''. Ook thema's als video, AdWords, een chatfunctie en de combinatie van off- en online communicatie worden besproken.

De 'whitepaper' is gratis te downloaden via www.bdumedia.nl/trends.


Met vriendelijke groet,Wim Vonk
contentmanager


Redactie: 0342 - 494 225
Mobiel: 06 - 5319 9062
Postadres: Postbus 67, 3770 AB Barneveld


Indien deze e-mail verkeerd geadresseerd is, verzoeken wij u vriendelijk deze e-mail zo snel mogelijk retour te sturen en te verwijderen.
--------------------------------------------------------------------
De informatie in dit e-mail-bericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde(n). Verstrekking aan en gebruik door anderen is niet toegestaan.
Door de elektronische verzending van het bericht kunnen er geen rechten worden ontleend aan de informatie.

Eventuele bijlagen die beveiligd zijn met wachtwoorden of anderszins versleuteld, zijn niet gecontroleerd op virussen. Het is verstandig dit alsnog te doen.


BDU aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ontstaan van enige vorm van schade door of ten gevolge van dit bericht..