Meepraten over nieuwe wijk Benedenveer

SLIEDRECHT Aannemersbedrijf Gebr. Blokland heeft een plan ontwikkeld voor de locatie Benedenveer in Sliedrecht. Met een opzet van het nieuwe wijkje en de architectuur van de woningen. Om te weten wat de wensen van mogelijk geïnteresseerden zijn, wordt op dinsdag 30 augustus een zogenoemde Woonwensenavond gehouden.

De locatie Benedenveer wordt een nieuwe wijkje met groen en water in Sliedrecht-West, in de hoek Craijensteijn/Parallelweg. Aan de oostzijde van het plangebied komt een nieuwe sporthal met beachvolleybalvelden. De westzijde van het plangebied Benedenveer is bestemd voor maximaal dertig woningen: een mix van rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande villa's. Alle woningen liggen aan het water. Voor de villa's en de twee-onder-een-kapwoningen is de combinatie wonen/werken of slapen op de begane grond mogelijk.

,,Er is veel ruimte voor persoonlijke inbreng en keuzes", laat aannemersbedrijf Blokland weten. ,,Tijdens de Woonwensenavond informeren we belangstellenden graag over het plan en de mogelijkheden. Aanwezigen kunnen hun mening geven ten aanzien van het plan, de woningtypes, architectuur, plattegronden et cetera. De uitkomsten van deze avonden gebruiken we vervolgens om het plan en de woningen zoveel mogelijk naar de gezamenlijke wensen te realiseren."

De Woonwensenavond is op dinsdag 30 augustus van 19.30 tot 21.30 uur bij Blokland aan de Damstraat 24 in Hardinxveld-Giessendam. Aanmelden voor de bijeenkomst kan via www.benedenveer.nl.