• Gemeente Sliedrecht

50-jarig huwelijksjubileum Den Braber-Muilwijk

SLIEDRECHT  Wethouder Ton Spek heeft op dinsdag 22 oktober het echtpaar Pieter den Braber en Anna Den Braber-Muilwijk gefeliciteerd met hun 50-jarig huwelijksjubileum.

Meneer Den Braber is geboren op 5 oktober 1934 in Rotterdam en mevrouw Den Braber-Muilwijk is geboren op 11 augustus 1937 in Sliedrecht.

Ze hebben elkaar ontmoet op een reünie van hun vakantie in Duitsland. Op 22 oktober 1969 zijn ze in het huwelijk getreden in Sliedrecht. Na hun huwelijk zijn ze in Rotterdam gaan wonen in de Benthuizenstraat, niet ver bij het ouderlijk huis van meneer Den Braber vandaan.

Het echtpaar kreeg een dochter (Margriet) en twee zonen (Pieter en Bastiaan) en ze zijn opa en oma van vijf kleinkinderen. Meneer Den Braber heeft jarenlang gewerkt bij de RET in Rotterdam. Mevrouw Den Braber-Muilwijk was verzorgende in het Dijkzigt ziekenhuis te Rotterdam en is na de geboorte van de oudste dochter gestopt met werken. Zij heeft voor de kinderen gezorgd. In 1997 is het echtpaar verhuisd naar Sliedrecht en sinds een aantal jaren wonen ze in een mooie aanleunwoning in Parkzicht. Samen genieten ze van hun kinderen en kleinkinderen.