• De locatie waar de telefoon verloren is

    Google Streetview

Wie vond Sandra's verloren telefoon?

SLIEDRECHT Zondag plaatste Het Kompas Sliedrecht de oproep van Sandra Havik. Ze riep daarin de vinder van haar verloren telefoon op om deze terug te brengen. Op de telefoon stonden voor Havik belangrijke foto's. Maandag kwam er goed nieuws voor de onfortuinlijke vrouw: de telefoon bleek teruggevonden en afgegeven bij het gemeentekantoor.

Havik: ,,Ik ben echt zó ontzettend blij dat mijn telefoon terecht is. Op de telefoon stonden naast ongeveer 4000 dierbare foto's ook nog zeer dierbare foto's en gegevens op van onze lieve knul die zelfmoord pleegde." Havik verloor de telefoon dit weekeinde bij het tankstation bij de Dirk van den Broek in Sliedrecht. ,,Ik was wat snoeppapiertjes onder de stoel vandaan aan het vissen, toen hij kennelijk uit mijn jaszak is gegleden. Kijk, voor iemand die kwaad wil en de telefoon vindt, levert het ding misschien vijf tientjes op, maar voor mij is de inhoud van onschatbare waarde."

In haar wanhoop deelde Havik de oproep voor de verloren telefoon op Facebook. Haar oproep werd wel 337 keer gedeeld en ze kreeg de tip te informeren bij het gemeentekantoor. Daar bleek de telefoon inderdaad afgegeven, maar de vinder liet geen gegevens achter. Balen, vindt Havik, die de vinder graag zou willen bedanken. ,,Volgens de mevrouw achter de balie van het gemeentekantoor was het een oudere mevrouw, maar ze was na het afgeven zo weer weg en liet geen gegevens achter. Ik zou het fijn vinden als ik haar persoonlijk kan bedanken." Dit weekeinde de telefoon van Sandra Havik gevonden? Meld het via kompas.sliedrecht@bdu.nl of 0184 612 511.