Multicultimarkt op Bevrijdingsdag

SLIEDRECHT Comité 4 en 5 mei wil op Bevrijdingsdag een multicultimarkt houden op het Dr. Langeveldplein. Het comité roept de verschillende culturen in Sliedrecht op hier aan mee te doen.

Op het Langeveldplein staan die dag tien kramen klaar waar de diverse landen zich kunnen presenteren. ,,Het is nadrukkelijk de bedoeling dat mensen iets van hun land laten zien op de markt", licht Nicole Boer van het comité toe. ,,Dus geen verkoop van tweedehands kleding, maar lekkere hapjes uit het land van herkomst, zoals op de fancy fair in de moskee", geeft Boer een voorbeeld.

Sliedrechters die hun roots elders in de wereld hebben liggen en het leuk vinden hier aan mee te doen kunnen zich melden bij Nicole Boer via sliedrechtbruist@live.nl of via 06-54628943.

Alle Sliedrechters zijn uiteraard van harte welkom een kijkje te komen nemen op de markt die van 11.00 tot 16.00 uur duurt. Op het Langeveldplein worden op die 5de mei nog meer activiteiten gehouden, zoals Sliedrecht's Got Talent, dé talentenjacht voor kinderen en jongeren.