• The Moonshine
  • The Moonshine
  • The Moonshine

Nieuw in The Moonshine: Sunday Sessions

SLIEDRECHT Zondag 19 mei wordt in The Moonshine het weekend in stijl afgesloten met een intieme Sunday Session van niemand minder dan Fat Harry the Fuzzy Licks. De geroutineerde band uit Rotterdam mag met recht tot de top van de vaderlandse blueswereld gerekend worden en speelt dan ook hoofdzakelijk op de grotere podia en festivals. Entree is gratis.

De muziek van Fat Harry the Fuzzy Licks laat zich het beste omschrijven als een hedendaagse benadering van de blues die niet in één bepaalde categorie te rangschikken is. Zo staat het in 2013 op Continental Records verschenen album "Hard Lovin' Man" bol van de diversiteit en ontving mede daardoor lovende recensies in binnen- en buitenland. Eerder was de band ook al opgevallen aan de andere kant van de oceaan en verscheen het nummer "Drivin" Machine" in 2007 op de sampler cd van het toonaangevende magazine "Big City Blues".

Frontman Fat Harry werd al twee keer genomineerd voor een Dutch Blues Award en speelde in zijn carrière onder andere in befaamde Chicago bluesclubs als Buddy Guy's Legends en de Kingston Mines.

Het belooft een heerlijk matinee te worden voor- en door liefhebbers en net als tijdens onze Summer Sessions ontbreken natuurlijk ook de hapjes niet. De deuren gaan open om 15.00 uur waarna rond 16.00 de eerste set zal starten van Fat Harry the Fuzzy Licks.