Nieuwe bewoners Feitsmahof krijgen sleutel

SLIEDRECHT Ontwikkelaar Domus Planonwikkeling en Bouwonderneming Stout leveren morgen, vrijdag 22 januari, het nieuwe appartementencomplex 't Feitsmahof in Sliedrecht op. Wethouder Len van Rekom zal de feestelijke opening verrichten door symbolisch de sleutel over te dragen aan de toekomstige bewoners.

Het appartementencomplex aan de Kamerlingh Onneslaan in Sliedrecht bestaat uit 38 koopappartementen. Het gaat om driekamerappartementen, vierkamerappartementen en penthouses. 't Feitsmahof is een duurzaam appartementencomplex; zo bevinden zich op het dak ruim honderd zonnepanelen die direct bijdragen aan de energieproductie. Met als resultaat een lagere energierekening voor de bewoners.

,,Feitsmahof bleek een ideale locatie voor een appartementencomplex ten behoeve van de Sliedrechtse woningmarkt", licht Tosca Zuijdweg, communicatiemedewerker van Stout, toe. ,,De kopers zijn dan ook voornamelijk afkomstig uit Sliedrecht."

Aanvankelijk werd gemikt op het hogere segment, maar ontwikkelaar Domus paste het woningaanbod in samenspraak met Bouwonderneming Stout aan aan de veranderde woningmarktsituatie in Sliedrecht. Zuijdweg: ,,Hierdoor sloot het plan beter aan bij de locale markt en waren de woningen snel verkocht."